Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ЛАРРІ КІНГ ЗАЛИШАЄ ШОУР
Відомий ведучий телекомпанії CNN Ларрі Кінг йде зі свого шоу Larry King Live, яке він вів 25 років, повідомляє NEWSru.ua. Проте 76-річний телеведучий наголошує, що не залишає CNN назовсім.

«Я залишуся частиною сім’ї CNN і проведу кілька спеціальних програм, присвячених міжнародним і національним темам»,— зазначив він. А також додав: «Я неймовірно пишаюся тим, що нещодавно ми увійшли до Книги рекордів Гіннесса як найтриваліше шоу з одним і тим самим ведучим, що виходить в ефір в один і той же час. Ставлячи крапку в цьому розділі, з оптимізмом дивлюся в майбутнє і чекаю, що мені принесе наступний розділ».
Як зазначають американські ЗМІ, Кінг зробив заяву про припинення програми на тлі зниження її рейтингу. Крім того, протягом кількох останніх тижнів у американському суспільстві широко обговорювали чутки про сімейні негаразди телевізійного метра, зокрема про можливість розлучення з нинішньою дружиною і примирення з нею. Кінг одружувався вісім разів із сімома жінками — зі своєю третьою дружиною йшов під вінець двічі.
Нагадаємо: Лоуренс Зігер народився в Брукліні в 1933 році. У 1957-му переїхав до Маямі, де почав кар’єру радіоведучого під псевдонімом Ларрі Кінг, а в 1960 р. він уперше виступив у ролі телеінтерв’юера. У 1985-му засновник CNN Тед Тернер переконав Кінга спробувати себе у ролі ведучого ток-шоу на кабельному телебаченні.
Першим співрозмовником Кінга в студії передачі Larry King Live став губернатор штату Нью-Йорк Маріо Куомо. Відтоді у нього побували президенти різних країн, політики, актори та інші знаменитості. Запрошення на ефір до нього вони вважали великою честю.
Кінг, за оцінками його колег,— унікальний журналіст і неперевершений інтерв’юер. За свою довгу кар’єру на радіо і телебаченні він узяв інтерв’ю у всіх президентів США, починаючи з Річарда Ніксона. Всього ж він у різних студіях, зокрема своєї нинішньої програми, розмовляв більш ніж із 50 тис. гостей, серед яких були Френк Сінатра, Мартін Лютер Кінг, Нельсон Мандела, Марлон Брандо, Пол Маккартні, Володимир Путін і Михайло Горбачов.
Своєрідною візиткою передачі Кінга є імідж ведучого — незмінні різних кольорів підтяжки і великі окуляри, а також установлений на столі «старовинний» мікрофон. Пояснюючи секрет своєї неймовірної популярності, Кінг писав: «Усе, що я роблю,— це ставлю запитання. Короткі прості запитання».
також у паперовій версії читайте:
  • FORBES НАЗВАВ НАЙВПЛИВОВІШИХ ЗНАМЕНИТОСТЕЙ
  • ДЖЕЙМС БЛАНТ УСТАНОВИВ НОВИЙ СВІТОВИЙ РЕКОРД
  • УВІЧНИВ СЕБЕ У СОТНІ СКУЛЬПТУР
  • ПОРТРЕТ ЕЛІЗАБЕТ ТЕЙЛОР ПРОДАЛИ ЗА 10 МІЛЬЙОНІВ
  • ДИВІТЬСЯ ТРЕЙЛЕР ДО ПЕРЕДОСТАННЬОГО «ГАРРІ ПОТТЕРА» СКОРСЕЗЕ ЗНІМЕ СВІЙ ПЕРШИЙ 3D-ФІЛЬМ
  • КЕТІ ПЕРРІ ВИПЕРЕДИЛА ЛЕДІ ГАГА
  • ПЕРЕВИДАДУТЬ АЛЬБОМИ ЛЕННОНА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».