Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
НАЙСТИЛЬНІШІ ТАТУСІ РОКУ
За кордоном третьої неділі місяця всоте відзначили день батька. З цього приводу сайт My Celebrity Fashion провів голосування серед своїх відвідувачів: запропонував обрати найстильнішого зоряного татуся, повідомляє tsn.ua.

Перше місце посів красень Джуд Лоу (одна з останніх робіт — Ватсон у стрічці «Шерлок Холмс» Гая Річі). У 37 років актор має четверо дітей. Троє — від колишньої дружини Седі Фрост, і одне — від моделі Саманти Бьорк. За нього проголосувало 69% відвідувачів сайту.
На другому місці — Джонні Депп, який із дружиною Ванессою Параді виховує двох діток — 11-літню Лілі-Роуз Мелоді і 8-річного Джека. Йому віддали свої голоси 65 відсотків.
«Бронзу» узяв Девід Бекхем із 57 відсотками й трьома синами: Брукліном (11), Ромео (8) і Крузом (5). До списку також потрапили Роберт Дауні-молодший, Гевін Россдейл (чоловік співачки Гвен Стефані), Гай Річі, екс-чоловік Мадонни, Вілл Сміт і Метью Макконахі.

ОТРИМАЮТЬ ЗІРКИ НА АЛЕЇ СЛАВИ
Оприлюднено імена знаменитостей, які 2011 року стануть володарями власних зірок на Алеї слави в Голлівуді, повідомляє tsn.ua. Названо імена актрис Пенелопи Крус, Гвінет Пелтроу, Різ Візерспун, Лаури Дерн, Дайан Ледд; акторів Брюса Дерна, Еда Харріса, Дональда Сазерленда, режисера Рідлі Скотта, продюсера Кенні Ортеги. Всі вони удостоєні зірок за заслуги в кінематографі. У цій же номінації зірку отримає шоу The Muppets.
За досягнення в галузі телебачення нагороджені актори Денні де Віто, Ніл Патрік Харріс, Ед О'Нілл, актриса Тіна Фей, сценаристи, продюсери і режисери Саймон Фуллер, Джон Веллс, Джон Ленглі, а також телеведуча Опра Вінфрі.
У номінації «Музика» зірки заслужили рок-співачка Мелісса Етерідж, співак, актор і продюсер Will.i.am, гітарист Slash (Сол Хадсон), жіночий гурт The Go-Go's, гурти Los Tigres Del Norte і Rascal Flatts, а також дует Bebe & Cece Winans.
У галузі театральних постановок зірки удостоєно актора Джо Мантенья.
також у паперовій версії читайте:
  • ГОЛЛІВУД ЗУПИНИТЬ ЗЕМЛЮ
  • ПЕРСОНАЖ КОМП'ЮТЕРНОЇ ГРИ
  • «БРИГАДА-2» СТАНЕ ПОВНОМЕТРАЖНИМ ФІЛЬМОМ
  • ПРОДАЛИ РОЖЕВУ СУКНЮ МЕРИЛІН МОНРО
  • ЗНЯТО ОСТАННІЙ ФІЛЬМ ПРО ГАРРІ ПОТТЕРА
  • ЗАБОРОНИЛИ НАБЛИЖАТИСЯ ДО БУДІВЛІ
  • АВТОМОБІЛІ ЧАРЛІ ШИНА СКИДАЮТЬ ЗІ СКЕЛІ
  • «МОДНИЙ» АЛКОГОЛЬ
  • МІЛЛА ЙОВОВИЧ ЗНІМЕТЬСЯ У БЕКМАМБЕТОВА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».