Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
МАДОННА ПОЛИШИЛА МУЗИКУ ЗАДЛЯ КІНО
Американська поп-співачка Мадонна вирішила тимчасово перервати музичну кар’єру заради виробництва нового фільму WE про роман короля Великої Британії Едуарда VIII і американки Волліс Сімпсон, повідомляє utro.ua.

У бесіді з режисером Гасом Ван Сентом, опублікованій в новому номері журналу Interview, співачка розповіла, що нині вона не пов’язана контрактом із жодною звукозаписувальною студією і поки не збирається працювати над новими композиціями. «Весь час поглинає фільм, у мене немає енергії ні на що інше», — пояснила Мадонна.
Виконавиця поп-хітів зізналася, що зараз її не цікавить навіть доля DVD-збірки, що недавно вийшла, до якої увійшли записи, зроблені під час виступів Мадонни в межах її останнього гастрольного турне Sticky & Sweet Tour.
Співачка наголосила, що задумала зняти WE кілька років тому, однак не наважувалася взятися за цей проект, бо не мала режисерського досвіду. Щоб освоїти процес виробництва фільму, Мадонна зняла кіно про шоу-бізнес «Бруд і мудрість», прем’єра якого відбулася 2008 року. Критики зустріли картину прохолодно.

ГОЛЛІВУД ГОТУЄ НОВУ ВЕРСІЮ «КОМАНДО»
Кінокомпанія 20th Century Fox має намір зняти нову версію знаменитого бойовика «Командо», головну роль в якому зіграв Арнольд Шварценеггер, повідомляє lenta.ru. Автором сценарію і режисером римейка призначено Девіда Ейєра, котрий придумав сюжет фільму «Тренувальний день». Він раніше був військовослужбовцем ВМС США і добре знає про підготовку частин спецпризначення.
У новій версії головний герой не вирізнятиметься такими видатними фізичними даними як Шварценеггер, але буде досвідченіший у тактиці ведення диверсійної війни і краще володітиме зброєю. Хто зіграє головну роль у новій версії «Командо», поки невідомо.
Фільм Марка Л. Лестера «Командо» вийшов на екран 1985 року. Його бюджет становив десять мільйонів доларів. У США стрічка принесла 35,1 млн доларів, світова каса сягнула 22,4 млн.
«Командо» — один із фільмів-рекордсменів за рівнем насильства і кількістю вбитих на екрані людей (понад 80).
також у паперовій версії читайте:
  • ЕКРАНІЗУЮТЬ «ТЕМНУ БАШТУ» КІНГА
  • ЖУРНАЛ FHM НАЗВАВ НАЙБАЖАНІШИХ ЖІНОК
  • ЦИРКОВЕ ШОУ ЗА МОТИВАМИ ТВОРЧОСТІ МАЙКЛА ДЖЕКСОНА
  • РЕЙТИНГ НАЙПРИБУТКОВІШИХ КІНОЗІРОК
  • ПОСТУПИЛАСЯ ЗВАННЯМ НАЙКРАСИВІШОЇ ЗІРЦІ СЕРІАЛІВ
  • ЗАСУДИЛИ ДО П'ЯТИ РОКІВ В'ЯЗНИЦІ
  • ДЖОРДЖ ЛУКАС ГОТУЄ ДО РЕЛІЗУ НОВІ «ЗОРЯНІ ВІЙНИ»
  • ВИПУСКАЄ АВТОБІОГРАФІЧНУ КНИГУ
  • «ЛЮДИ В ЧОРНОМУ-3» У НОВОМУ ФОРМАТІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».