Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ОБИРАЄ НАРОД
У Лос-Анджелесі оголошено лауреатів премії «Народний вибір» у галузі телебачення, музики і кіно, повідомляє utro.ua.

Лідером за кількістю виграних статуеток стала стрічка «Сутінки», яка перемогла у чотирьох номінаціях. Друга частина вампірської саги удостоїлася призів за «Найкращий фільм», «Найкращу кінофраншизу» і «Найкращу команду акторів». Крім того, нагороду в категорії «Відкриття року» отримав виконавець однієї з ролей в «Сутінках» Тейлор Лотнер. «Актрисою — відкриттям року» стала ровесниця Лотнера — 17-літня Майлі Сайрус.
У найпрестижніших номінаціях — «Найкращий актор» і «Найкраща актриса» — перемогли Джонні Депп і Сандра Баллок. Глядачі також назвали фільм «Пропозиція», в якому Баллок зіграла головну роль, «Найкращою комедією року».
Одержали нагороди й переможці в телевізійних номінаціях. «Доктор Хаус» визнано «Найкращим драматичним серіалом», а «Теорія великого вибуху» — найкращим комедійним. Виконавець ролі доктора Хауса британський актор Х'ю Лорі удостоївся нагороди в категорії «Найкращий телевізійний актор».
У галузі музики дві статуетки отримала співачка Lady GaGa, як «Найкраща поп-виконавиця» і «Відкриття року». Емінем переміг з-поміж хіп-хоп музикантів, група «Paramore» — серед рокерів, а Мерайю Керрі нагородили за пісні в стилі R&B.
Цього року організатори премії заснували нову нагороду — «Найкраща знаменитість в Інтернеті». Приз одержав популярний блогер мережі Twitter, а за сумісництвом 31-літній актор Ештон Катчер.
Нагороди «Народний вибір» вручають у США щороку. Лауреатів премії обирають шляхом загальнонаціонального голосування.
також у паперовій версії читайте:
  • БОББІ МАКФЕРРІН ЗАВІТАЄ ДО КИЄВА
  • БЕКМАМБЕТОВ ЗНІМАЄ НОВОРІЧНИЙ ФІЛЬМ
  • ОПРИЛЮДНЕНО НОВІ ФРАГМЕНТИ «АЛІСИ В КРАЇНІ ЧУДЕС»
  • «ЗОРЯНІ ВІЙНИ» СТАНУТЬ ТРИВИМІРНИМИ
  • РЕЙТИНГ НАЙСТИЛЬНІШИХ ЖІНОК
  • ГОЛОВНІ РОСІЙСЬКІ ЗІРКИ РОКУ
  • КРАСУНЯ ДЕСЯТИЛІТТЯ
  • ПРИЗНАЧИЛИ КРЕАТИВНИМ ДИРЕКТОРОМ POLAROID
  • В «АВАТАРІ-2» ГЕРОЇ ПОЛЕТЯТЬ НА ІНШІ ПЛАНЕТИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».