Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ВОЛОДИМИР ЛИТВИН: НЕ ТРЕБА СПЕКУЛЮВАТИ
Не спекулювати темою майданів під час нинішньої передвиборчої агітації закликав політиків Голова Верховної Ради, кандидат на посаду президента України Володимир Литвин.

По це він заявив під час перебування в Луцьку, де взяв участь в народному святкуванні Нового року за старим стилем.
Вітаючи щедрувальників, які подарували йому сорочку-вишиванку, всіх лучан із новорічно-різдвяними святами, спікер зазначив, що нам треба «передати ці традиції від покоління до покоління, зберігати й примножувати талановиті народні самодіяльні колективи. Вони мають входити в наше життя органічно, як повітря, як вода, як сонце. Оскільки це наша українська душа».
Під час спілкування з журналістами Голова ВР, окрім побажання святкового настрою, висловив тривогу через нинішній перебіг передвиборчої боротьби.
Зокрема, він застеріг, що протистояння між основними претендентами на посаду президента України може призвести до того, що «в нас буде повторення 2004 року». За словами Володимира Литвина, він «як ніхто інший знає, що таке 2004 рік, бо його пережив і зробив усе, щоб не допустити громадянської війни в країні».
На його думку, нині наше суспільство «розсварене, роз’єднане, розконсолідоване, і нагнітати те, що ще більше розділяє країну, людей — це великий злочин». Насамперед треба говорити про те, що нас об’єднує, що дасть нам позитив і стабільність, наголосив він.
також у паперовій версії читайте:
  • УКРАЇНЦІ ПРИЙДУТЬ НА ВИБОРИ
  • П’ЯТЬ ПРІОРИТЕТІВ
  • СУД НАЗВАВ ВИННИХ
  • НА ДОПОМОГУ ЖУРНАЛІСТАМ
  • НУ, ЗА АКТИВНИХ!
  • І В РОСІЇ УКРАЇНЦІ ЗМОЖУТЬ ПРОГОЛОСУВАТИ
  • ТИМОШЕНКО ПІДТРИМАЛИ ВІСІМ ПАРЛАМЕНТСЬКИХ ПАРТІЙ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».