РОЗМАЇТТЯ

ПОДРУЖЖЯ ЗААРЕШТУВАЛИ ЗА СПРОБУ ПОМИРИТИСЯ
В Іспанії подружню пару покарали за спробу налагодити стосунки. Чоловіка і жінку, які зустрілись після довгих місяців розлуки, заарештувала поліція, повідомляє РБК-Україна.

Торік у вересні подружжя з міста Мотріля, що в Андалузії, опинилося в суді після чергового сімейного конфлікту. Суддя, що їх вислухав, заборонив їм наближатися одне до одного на відстань, меншу ніж 500 метрів. Керуючись законом про домашнє насильство, суд також заборонив чоловікові спроби поспілкуватися або побачитися з дружиною.
Минуло понад рік, і закохані, які скучили одне без одного, вирішили помиритися й улаштували побачення. Проте подружжя, що порушило судове розпорядження, помітили місцеві поліцейські, котрі й заарештували їх, попри запевнення, що вони зустрілися з обопільної згоди.
За вироком суду, чоловік, чиє ім'я не називають, отримав шість місяців тюремного ув'язнення, тоді як його дружина, котру визнали співучасницею, — дещо м'якший вирок — чотири місяці.

РІЗДВЯНА ВИСТАВА РЕГУЛЮВАЛЬНИКА, ЩО ТАНЦЮЄ
Знаменитий екс-поліцейський, що прославився своїми танцями на перетині двох доріг з пожвавленим рухом в американському Род-Айленді, відтанцював свою щорічну двотижневу різдвяну виставу, повідомляє РБК-Україна.
Відеозаписи з Тоні Лепуром, відомим як Регулювальник, що танцює, свого часу блискавично розлетілися по Інтернету й принесли чоловікові чималу популярність. Тепер йому 62 роки, два десятиліття тому він звільнився з поліції, раніше впродовж восьми років стояв на перехресті, регулюючи рух. Робота регулювальника чоловікові скоро наскучила, і він вирішив її урізноманітнити.
Попри те, що Тоні вже давно на пенсії, він щороку приходить на перехрестя в місті Провіденс за два тижні до Різдва і починає розважати автомобілістів танцями під звуки свистка. На своєму «посту» він незмінно з'являється в синьому поліцейському кітелі, білих рукавичках і кашкеті. На червоне світло чоловік крутиться навколо себе і падає на коліна, а також махає численним перехожим, які радіють, зустрівши місцеву легенду. Люди поспішають зняти веселуна-регулювальника на камеру і поздоровляють із Різдвом.
«Усе дитинство я мріяв стати артистом», — прокоментував одного разу своє хобі Тоні Лепур.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ДИВА
  • ФАКТ