РОЗМАЇТТЯ

НАЙКРАЩІ АЕРОПОРТИ ДЛЯ ШОПІНГУ
Американське агентство ABC склало рейтинг світових аеропортів з найкращими шопінг-зонами, де можна підібрати не лише унікальні сувеніри, а й вишуканий одяг, парфуми, діаманти та солодощі, повідомляє tsn.ua.

У Сінгапурі в аеропорту «Чангі» зібрано «вершки» індустрії моди — крамниці Chloe, Prada, High-End, Cartier і Tod's. Загалом тут зосереджено 300 роздрібних торгових точок, де можна купити все — від діамантів до м'яких іграшок.
Цюріхський аеропорт «Клотен» називають «раєм duty free»: 50 магазинів системи безмитної торгівлі пропонують не лише традиційні тютюнові вироби та алкоголь, а й символи Швейцарії — високоякісний шоколад і годинники. Представлено тут і міжнародні бренди. Завдяки поєднанню низьких цін, широкого асортименту і цілодобової роботи (на відміну від інших магазинів у Швейцарії) аеропорт став чудовим місцем для покупок.
П'ятий термінал аеропорту «Хітроу» в Лондоні відкрився торік, але його вже добре знають мандрівники-шопоголіки. Тут розмістилося 100 магазинів світових брендів. Знаменитий Harrods, що забезпечує подарунками більшість гостей Лондона, займає 10 тисяч квадратних метрів на двох поверхах будівлі.
Сеульський «Інчхон» не перший рік посідає чільне місце в рейтингу найкращих аеропортів світу. Не дивно, що й процес покупок тут організовано на «відмінно». Особливу увагу варто звернути на косметику, а також на традиційні корейські сувеніри й солодощі.
В аеропорту Дубая п'ять тисяч квадратних метрів площі відведено під роздрібну торгівлю. Тут можна придбати й діаманти для жінок, й усілякі гаджети для чоловіків. Найбільша зона duty free розмістилася саме в цьому аеропорту, і, порівняно з європейськими цінами, предмети розкоші тут можна купити справді дешево.
Торговельна зона аеропорту в Окленді відображає новозеландський стиль життя — поклоніння спорту і пляжній культурі. Купуйте тут унікальні сувеніри, предмети туземного одягу, місцеву їжу та товари, яких не знайти в інших країнах.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • НОУ-ХАУ
  • ДИВА
  • ФАКТ