ЦЕ ЦІКАВО

ЦІ НЕЗБАГНЕННІ СНИ...
Наш організм подає нам сигнал про хворобу саме під час сну. Звичайно це знак, що ми вже захворіли, просто поки що не відчуваємо симптомів недуги. Частенько уві сні нам «показують» її локалізацію... Такого висновку дійшли американські вчені.

У будь-якому соннику написано: сире м’ясо сниться до хвороби. І це так, хоч пояснення не знає ніхто. Є й інші «знаки»: кров, бійка, укуси тварини, випадіння зубів, пожежі й опіки. Ці сни зазвичай важкі, тому запам’ятовуються.
Іноді сон випереджає недугу — на тиждень або більше — і може бути передвісником не тільки фізичних, а й психічних захворювань. Наприклад, якщо у вас тривалий сімейний конфлікт, ви перевтомлюєтесь і вам загрожує нервовий зрив. У цьому разі може снитися, що ви запізнюєтеся на поїзд, заблукали. У такому сні вас можуть переслідувати, а ви тікаєте на «ватяних» ногах.
Часто напередодні серцевого нападу людям сниться, що їх душать, вони не можуть ухилитися від удару в груди, надягають тісний одяг, у груди влучає блискавка.
Хвора печінка може викликати сни, у яких людина їсть або бачить зіпсовані продукти — рибу, м’ясо, гнилі фрукти. Шлунково-кишковим захворюванням передують сни про поранення в живіт, операції, пологові перейми.
Якщо небезпека загрожує дихальній системі, можете уві сні відчути, ніби поховані живцем, здаватиметься, що не можете випірнути або вам хтось сідає на груди.
Хворі суглоби і хребет подають сигнал про те, що вас ведуть в кайданах, б’ють палицями, ви носите тісне взуття, не можете встати, несете тягар, стоїте перед кимось навколішки.
Чи завжди кошмари небезпечні? Не обов’язково. Сни мають багатовимірне значення. Вони можуть не тільки віщувати майбутнє, а й нагадувати про давно відболіле. Наприклад, кілька років тому людина потрапила в аварію. І ось одного разу вона йде вулицею і бачить таку саму машину, що колись її збила. Її підсвідомість це зауважила і знову вжахнулася. У підсумку вночі людина бачить себе перебинтованою... Але біди не станеться, вона вже сталася давно. Перш ніж боятися за майбутнє, зробіть екскурс у минуле.
Людина має замислитися над станом здоров’я, якщо почала частенько бачити уві сні щось погане, чого не бачила раніше. Звертайте увагу на сни, які повторюються: «прокручуючи» один і той самий сюжет, ваша підсвідомість намагається вказати на якусь важливу деталь або подію. Але можливим є й інший варіант. У людей, схильних до трагічного сприйняття дійсності, можуть повторюватися безпричинні тривожні сни. Тоді треба задуматися над тим, як «висмикнути скалку», тобто позбутися тривоги.


також у паперовій версії читайте:
  • НЕ ПРОҐАВ ШАНСУ
  • ВАМПІР ХОВАЄТЬСЯ В ЗАДЗЕРКАЛЛІ?
  • МОЛОДІ МАМИ ПОДОРОСЛІШАЛИ. В ІТАЛІЇ
  • ЧИ ЧЕКАЄ НА ФУТБОЛ АНАФЕМА?
  • ЩО В ІМЕНІ ТВОЄМУ?