СПОРТ

КЛИЧКО — ГОМЕС: ХТО КОГО?
Завтра в Штутгарті чемпіон світу з боксу в супертяжкій вазі за версією WBC Віталій Кличко захищатиме свій титул у поєдинку з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом.

На останній прес-конференції Віталій Кличко зазначив, що збори перед боєм з Гомесом минули успішно і він дуже радий можливості знову вийти в ринг. «У мене були спаринг-партнери світового рівня — Кріс Бірд та Тоні Томпсон, я впевнений, що вони підготували мене на «відмінно», що я зможу продемонструвати вже цієї суботи»,— сказав Кличко. «Я чув чимало гучних заяв з боку команди Гомеса. Усе, що можу сказати: хай помріють».
За словами Гомеса, він готовий побити українця і відібрати титул. «Я поб'ю його. Я сильніший. Я народився на Кубі і бачив там справжніх боксерів, а Кличко — несправжній»,— сказав він. Гомес хоче перемогти чинного чемпіона, щоб стати національним героєм Куби а згодом і президентом після Фіделя Кастро. «Можете собі уявити, що робитиметься на Кубі, коли я завоюю чемпіонський титул і стану першим кубинцем — чемпіоном світу в надважкій вазі. Я стану національним героєм, і, можливо, мене навіть оберуть президентом, коли Фідель піде,— сказав Гомес і додав: — Я чекав цього шансу і не проґавлю його».
Чемпіон світу за версіями IBF, WBO та IBO у надважкій вазі Володимир Кличко переконаний у перемозі свого брата. «Поєдинок буде видовищним. Гомес — вихованець кубинської школи боксу, дуже швидкий, знає плюси і мінуси суперника. Однак я впевнений, що залізний кулак Віталія здолає кубинця і бій закінчиться нокаутом»,— зазначив Кличко-молодший.
також у паперовій версії читайте:
  • З НЕБЕС НА ЗЕМЛЮ
  • СТРІМКИЙ ФІНІШ БІАТЛОННОГО СЕЗОНУ
  • ІНТРИГА ТУМАННОГО АЛЬБІОНУ