8 БЕРЕЗНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ЖІНОЧИЙ ДЕНЬ

«ДВІ ХВИЛИНИ ПРАВДИ» ВІД ІРЕН РОЗДОБУДЬКО
На презентації свого нового роману відома українська письменниця наголосила: «Цей твір про все: любов, зраду, неприкаєність, зневіру в політиці. Він настільки різний, що часто я не погоджуюся з рішенням своїх героїв».

Роман Ірен Роздобудько «Дві хвилини правди» вийшов у видавництві «Нора — Друк». Авторка говорить: «Можливо, ви їх зустрічали... Тих, хто за одну-дві хвилини може припуститися чи виправити помилку. Тих, хто ховаючи від «вогнів великого міста» справжні почуття під маскою іронії, здатен «їхати світ за очі» у пошуках пригод або слави, не розуміючи, що шукає себе. Тих, кого називають неприкаяними, адже вони живуть на межі добра і зла і кожної хвилини можуть зробити крок у будь-який бік. Насправді це один великий вірш, у якому нічого не варто пояснювати».
Незабаром вийде нова книжка письменниці про тропіки, дивних українців і мусульман. «Зараз я захоплююся кіно. Ми з Ахметом Сейтаблаєвим працюємо над масштабним проектом, який висуватимемо на міжнародну кінематографічну премію»,— повідомила кіносценаристка.
Ірен Роздобудько часто ілюструє власні книги, а також книги інших авторів. Триразовий лауреат і переможець конкурсу «Коронація Слова». Здобула міжнародну літературну премію імені князя Юрія Долгорукого, лауреат конкурсу «Книга року» Бі-Бі-Сі. Ірен випустила збірки віршів: «Штрих на чорній цераті», «Ангели на дротах», романи «Ескорт у смерть», «Ранковий прибиральник», «Шості двері», «Переформулювання» та ін.
також у паперовій версії читайте:
  • РУШНИК ВІД МАМИ ДО ДОНЬКИ
  • ПРЕКРАСНА СТАТЬ НАЙБІЛЬШЕ ПОТЕРПАЄ...
  • ВИЩИЙ КЛАС МОДЕЛЮВАННЯ НІГТІВ
  • ЇМ ДОЗВОЛИЛИ БИТИ СВОЇХ ЧОЛОВІКІВ
  • ЦІ ФАТАЛЬНІ МИТТЄВОСТІ