Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
КЛИЧКО — РАХМАН: ПРЕМІЯ ДО ПЕНСІЇ?
Завтра на арені «Sap-arena» у німецькому Мангеймі відбудеться боксерський поєдинок між чемпіоном світу за версіями IBF, WBO, IBO Володимиром Кличком і американцем Хасімом Рахманом.

Володимир до цього двобою готувався на острові Майорка. За час тренувального збору українець провів близько 100 раундів спаринг-боїв. «У майбутньому поєдинку очікую від суперника найперше агресії. Від результату залежать три чемпіонські пояси, і це чудово розуміє Рахман. До того ж, у професійному боксі матеріальна сторона відіграє не останню роль. Команда мого суперника добре розуміє, що перемога наді мною вигідна з фінансової точки зору. Отже, гадаю, Рахман покаже набагато більше, ніж він може насправді»,— зазначив Кличко-молодший.
У свою чергу, Хасім Рахман на підсумковій прес-конференції перед боєм заявив: «Я багато чого навчився зі своїх минулих боїв і готовий до цієї зустрічі. Це місце, ця земля все ще належить Кличку, але вже в неділю вранці це буде земля Рахмана. Я швидко закінчу цей поєдинок»,— сказав претендент на чемпіонські пояси.
Тренер Володимира Кличка — Еммануель Стюард вважає, що його підопічний добре підготувався до бою з американцем: «Володимир серйозно готувався до цього бою. Він знає, на що здатний Рахман, і ставиться до нього з повагою. Ми не можемо його не поважати, адже він надто небезпечний. Ми налаштовуємось на складний бій. Володимир вважає його найнебезпечнішим суперником із одиночним нокаутуючим ударом».
Чемпіон світу, за версією WBA, у надважкій вазі росіянин Микола Валуєв і його тренер Олександр Зімін впевнені у перемозі українського боксера. «Гадаю, що Володимир Кличко виграє достроково»,— переконаний Валуєв. Тренер російського боксера також прогнозує перемогу українця над американським претендентом. «Кличко виграє цей бій. Українець боксуватиме у звичній манері й триматиме суперника на дистанції. Володимир боксує раціонально, особливо не ризикуючи. Якщо у нього з’явиться можливість завершити бій нокаутом, він не втратить шанс розвинути успіх і достроково завершити бій. Віталій і Володимир Клички відчувають себе комфортно на довгій дистанції. Загалом брати за останні роки помітно додали, почали краще відчувати своїх супротивників і здатні передбачити їхні дії на рингу»,— зазначив Зімін.
До речі, нині Віталій Кличко лідирує за версією спеціалізованого німецького журналу «Box Sport», який проводить опитування на звання найкращого боксера року. Серед кандидатур видання українські боксери займають близько третини топ-списку: це Володимир і Віталій Клички, Сергій Дзинзирук та Андрій Котельник. Голосування відбувається у чотирьох номінаціях: найкращий боксер з-поміж професіоналів, найкращий боксер серед любителів, найкраща жінка-боксер і найкращий тренер. Крім читачів, у голосуванні бере участь група експертів, до якої входять десять колишніх зірок німецького боксу та провідні журналісти спортивних видань, які пишуть про бокс. Підсумки голосування будуть оприлюднені у січневому номері. Нагадаємо, Всесвітня боксерська рада (WBC) внесла Віталія Кличка до номінантів на нагороди «Найкращий боксер 2008 року».
За лічені години до бою у продажу залишалося близько 300 квитків. Про це повідомив оргкомітет боксерського вечора. «Sap-arena», на якій відбудеться зустріч, уміщає 13400 глядачів. Таким чином, 13 грудня на вечорі боксу в Манхаймі очікується аншлаг.
також у паперовій версії читайте:
  • БІАТЛОН: ВИСОКИЙ СТАРТ
  • УКРАЇНСЬКЕ ТРІО — В КУБКУ УЄФА!
  • ПОВЕРНЕННЯ ШЕВЧЕНКА
  • ПЛАТІНІ ЗАДОВОЛЕНИЙ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».