Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
КУНИЦЯ ПАРАЛІЗУВАЛА РОБОТУ 150 БАНКІВ

Коротке замикання призвело до припинення подачі електроенергії на головний комп'ютер, що керує банківськими операціями, пояснив представник Німецької спілки ощадних кас. Для поновлення роботи системи знадобилося її повне перезавантаження і перевірка. Під час огляду блока енергопостачання обчислювального центру виявили куницю, котра загинула від удару струмом.


КУРЯЧИЙ СУП ДЛЯ ПАНД
Працівники зоопарку Ухань у центральному Китаї годують двох панд домашнім курячим супом двічі на місяць, аби зняти стрес і відновити сили, повідомляє власкор Укрінформу в Пекіні.
Восени через великий наплив туристів тварини мають пригнічений вигляд. За один день зоопарк відвідує близько 30 тис. осіб. Люди постійно намагаються привернути увагу панд вигуками, через що тварини не можуть повноцінно відпочити.
Оскільки, за китайською традицією, для відновлення сил і здоров'я корисно пити курячий бульйон, працівники звіринцю подають пандам його у великих тарілках. Тваринам страва подобається. У зоологічному парку сподіваються, що бульйон допоможе пандам підняти імунітет напередодні зими. Раніше ці тварини харчувалися лише бамбуком, молоком і хлібом.


КОТОВІ ПОВЕРНУЛИ ГОЛОС
Британка Джин Келлі заплатила 10 тис. фунтів стерлінгів за операції, які повернули її котові можливість нявкати, повідомляє Укрінформ із посиланням на «The Telegraph».
13-річний кіт на кличку Кедбері втратив голос через рідкісну хворобу — параліч горла. Щоб вилікувати тварину, знадобилися дві операції. Кедбері перебував шість днів у кисневому наметі, а потім ще чотири місяці під наглядом лікарів.
Страхова компанія покрила 60% витрат, решту Келлі відшкодувала з власних коштів. Для цього їй довелося відмовитися від запланованої поїздки до Намібії. Та вона не шкодує, бо вважає, що йшлося про якість життя тварини. Зараз Кедбері повернувся додому і знову нявкає.

також у паперовій версії читайте:
  • ІМЕНИННИКИ У ЛИСТОПАДІ
  • МІСЯЦЕСЛІВ
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ДИВА
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».