Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ВІКТОРІЯ «ОЛЕКСАНДРІЇ»
Серед тижня відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка України з футболу. У восьми зустрічах зафіксовано два несподіваних результати, один з яких цілком можна назвати сенсаційним. Дніпропетровський «Дніпро», в складі якого не бракувало гравців «основи», на Кіровоградщині поступився ПФК «Олександрія» в серії післяматчевих пенальті.

Нинішній наставник дніпропетровців Володимир Безсонов довірив вихід на поле команди першої ліги таким футболістам: Старцев, Клімавичюс (Бєлік, 46, Каверін, 82), Воробей, Русол, Денисов, Холек (Лисицький, 46), Давідсон, Назаренко, Пашаєв, Льопа, Карноза. Здавалося б, з олександрійцями «Дніпро» мав би впоратися... Так, гравці ПФК «Олександрія» непогано стартували в першій лізі — після чотирнадцяти матчів вони є п’ятими в турнірній таблиці, маючи в активі 21 очко. Та навряд чи перед командою стоїть реальне завдання потрапити до елітарного дивізіону — відставання від другого місця становить уже десять очок.
Одразу, на четвертій хвилині поєдинку в Олександрії, фаворити, здавалося б, поставили господарів на місце — після флангового прострілу Андрій Карноза відправив м’яч до сітки. Та ще до перерви «Олександрія» відігралася. Казанюк подав кутовий, а Постолатьєву ніхто не завадив зіграти головою.
В основний і додатковий час забитих м’ячів більше не було. У післяматчевій лотереї першими витягли щасливий квиток дніпропетровці, які повели в рахунку 3:1, та згодом фортуна повернулася обличчям до господарів, які і святкували перемогу з рахунком 6:5.
Ще одним представником першої ліги у чвертьфіналі Кубка України стала алчевська «Сталь». Втім, у перемозі над ФК «Львів» навряд чи є щось аж надто сенсаційне — галичани у вищій лізі лише дебютують. На 28-й хвилині рахунок у цій грі відкрив Дмитро Назаренко, а на 88-й Віталій Гавриш встановив остаточний рахунок 2:0.
До речі, такий результат став найпопулярнішим на стадії 1/8 фіналу кубкових змагань. Двома м’ячами у ворота луганської «Зорі» задовольнилися київські динамівці (насправді підопічні Юрія Сьоміна забили вдвічі більше, та голи Малхаза Асатіані і Артема Мілевського судді скасували через офсайд) — ще в першому таймі відзначилися молодий Андрій Ярмоленко і досвідчений Горан Саблич. Як і два тижні тому в поєдинку національного чемпіонату, коли «Динамо» забило п’ять разів, захист луганської «Зорі» більше нагадував решето, але резервісти віце-чемпіонів України були поблажливішими до суперників.
З рахунком 2:0 святкували виїзні перемоги сімферопольська «Таврія» (у кримському дербі з калінінським «Феніксом-Іллічівцем») і донецький «Металург» (у зустрічі з ФК «Харків»).
Напіврезервний склад харківського «Металіста» не мав особливих ускладнень у протистоянні з «основою» столичного «Арсенала» — 3:1. За господарів забивали Андрій Коваль, Мілан Обрадович і Венанс Зезе, у складі гостей відзначився Артем Старгородський.
Два поєдинки закінчилися з розгромним рахунком 4:1. На виїзді донецький «Шахтар» був сильнішим за ужгородське «Закарпаття», а полтавська «Ворскла» переграла київську «Оболонь».
також у паперовій версії читайте:
  • ЧАС ПОРАХУВАТИ РЕЙТИНГ
  • «ІНТЕРЛАГОС» — ЧЕМПІОНСЬКИЙ АВТОДРОМ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».