Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
БУДЕ НАЙМОДНІШОЮ
Нещодавно Лоліта повернулася з Парижа, який відвідала на запрошення кількох провідних світових будинків моди, повідомляє Укрінформ із посиланням на Дні. ру.

Двадцять років співачка є пристрасною шанувальницею одягу від Вів'єн Вествуд: обирає вбрання цієї марки як для сцени, так і повсякденного життя. Тому вона з радістю відгукнулася на спеціальне запрошення відвідати показ улюбленого будинку моди. Цього року спеціальними гостями показу були родичі Лайзи Мінеллі, американська співачка Кеті Перрі й Лоліта — їм виділили найкращі місця.
Лоліту зачарувала нова колекція дизайнера. Після показу на спеціальному прийомі російська співачка особисто познайомилася з сім'єю легендарної кутюр'є. Пані Вествуд відзначила, як вишукано сидить на Лоліті сукня, а її чоловік — Андреас Кронталер із задоволенням прийняв у подарунок останній альбом артистки «Орієнтація Північ».
Наступного дня спеціально для Лоліти відкрили шоу-рум Вів'єн Вествуд, аби вона першою змогла вибрати костюми з нової колекції улюбленого дизайнера. Близько 15 приголомшливих речей, багато з яких існують лише в єдиному екземплярі, зайняли гідне місце в її гардеробі.
Лоліта також відвідала будинок моди Мартіна Марджела, оглянула колекцію і зробила замовлення. Потім її погляд впав на незвичайну сукню, що окремо висіла на манекені. Як виявилося, річ створена в єдиному екземплярі спеціально для показу і вже підготовлена для переїзду до музею моди. Проте для Лоліти зробили безпрецедентний виняток — вона матиме спеціальну версію цього вбрання для нової концертної програми.
Співачка також приділила чимало часу купівлі костюмів для колективу до нового концертного шоу «Одна велика довга пісня про...», яке відбудеться наприкінці листопада на сцені Кремлівського палацу. Крім того, вона прогулялася Єлисейськими Полями, відвідала місцеві ресторани, влаштувала гучну вечірку в готельному номері для друзів і, звичайно, придбала модне вбрання для своєї донечки.
також у паперовій версії читайте:
  • «РОМЕО І ДЖУЛЬЄТТА» ЗІ ЩАСЛИВИМ ЗАКІНЧЕННЯМ
  • ЛАУРЕАТИ «БАЛТІЙСЬКОЇ ЗІРКИ»
  • СЮРПРИЗ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ
  • «ІСТВІКСЬКІ ВІДЬМИ» ПОВЕРТАЮТЬСЯ
  • ЗА РОМАНОМ КОЕЛЬО ЗНІМУТЬ ФІЛЬМ
  • ГОТУЄТЬСЯ ДО ЮВІЛЕЮ
  • ВІДПОЧИНЕ ВІД КІНО
  • ЗАХОПИЛАСЯ ФЕРМЕРСТВОМ
  • ЗНАЙШОВСЯ АВТОР МЕМУАРІВ ШИМПАНЗЕ
  • ЗІРКОВЕ РОЗЛУЧЕННЯ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».