Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
СЕКРЕТИ КРАСИ ПО-ГОЛЛІВУДСЬКОМУ
Нас завжди цікавить, як та чи інша жінка примудряється здаватися набагато молодшою за свої роки. Напевно, у неї є якийсь фірмовий рецепт краси, думаємо ми. 54-річна Кім Бессінджер активно знімається у кіно. Цього року вийшло три картини за її участі, де прекрасна Кім грає жінок віком до 40 років. Актриса стверджує: «До 20 років у тебе те обличчя, з яким ти народилась, а після 20 — те, на яке ти заслужила». 33-річна Дрю Беррімор досі грає підлітків. Дрю і Кім — одні з небагатьох актрис, хто не соромиться фотографуватися для журналів без макіяжу.

Не старіти і завжди мати квітучий вигляд, напевно, мріє будь-яка жінка. Герої казок їдять молодильні яблука, купаються в киплячому молоці, просять джинів подарувати їм вічну молодість, але, на жаль, чарівного еліксиру вічної молодості поки не винайшли. Зірки Голлівуду, зрозуміло, можуть дозволити собі набагато більше, ніж ми з вами. З професійного обов’язку зірки виблискують на червоному килимі під час прем’єр. Не варто дивуватися: макіяж для виходу у світ коштує як мінімум півмільйона доларів, над знаменитостями не одну годину працюють найкращі стилісти планети.
Відомі глянцеві журнали щороку пропонують знаменитостям, яким за 30, знятися без макіяжу за пристойний гонорар. Дивно, але майже ніхто не погоджується показатися зовсім без косметики. Серед небагатьох — зірка 1990-х Кім Бессінджер, звабний образ якої назавжди закарбовано в картині «9 з половиною тижнів».
В одному з недавніх інтерв’ю актриса сказала: «Для того щоб бути молодою, треба почуватися молодою, радіти з життя, жартувати і пустувати, кокетувати і сміятися, і тоді черговий день народження не зіпсує тобі настрою і не додасть років!». «Я намагаюся завжди бути доглянутою: мінімум «природного» макіяжу, підтягнута фігура. При цьому принципово бойкотую лос-анджелеські SPA-салони. Вважаю за краще користуватися «бабусиними рецептами» краси, наприклад, скрабом з рослинної олії і солі. Останнім часом я захопилася йогою — це дуже допомагає бути в тонусі»,— розповідає Кім.
«Я не використовую багато дорогих кремів,— стверджує Бессінджер.— Усе просто: м’яке молочко для очищення, захист від сонця і багато води. Все, що треба жінці, щоб довго мати юний вигляд,— це регулярно піклуватися про себе, не лінуватися змивати макіяж, зволожувати шкіру і ретельно доглядати волосся. У косметичці я ношу блиск для губ, парфуми, туш, зволожувальний крем й автозасмагу».
Дрю Беррімор досі грає дівчат, не старших від 22 років. Торік «Плейбой» назвав актрису найсексуальнішою зіркою, зазначивши, що Дрю однаково гарна й з макіяжем, і без нього. «Я вважаю, що емоції відбиваються на обличчі набагато яскравіше, ніж будь-що. Ви чудово знаєте, що над красунями з обкладинок добре попрацювали стилісти, візажисти, перукарі і освітлювачі. Але багато людей не розуміють, що це мистецтво, і намагаються досягти такого самого ідеалу у звичайному житті. Я проти подібного перфекціонізму, вітаю натуральність. Намагаюся ретельно захищати шкіру від сонця — активно користуюся засобами з високим рівнем SPF. Так, іноді я засмагаю, але в жодному разі не надміру, та й взагалі, сильна засмага — це абсолютно асексуально!» — стверджує Дрю.
«Що стосується макіяжу, то останнім часом я дедалі частіше використовую підводку для очей і майже не користуюся яскравою губною помадою, віддаючи перевагу блиску натуральних відтінків. Моя щоденна б’юті-програма — обов’язкове очищення шкіри перед сном».
Але, як стверджують фахівці, «три кити молодості» — це стабільна вага, щоденний догляд й активний спосіб життя. Цілком нормально, якщо різниця в масі вашого тіла не перевищує 2–4 кг. Найчастіше ми набираємо вагу взимку й «топимо жирок» улітку. Та якщо все ваше життя — постійна боротьба з вагою (зайвою або недостатньою), то говорити про квітучий вигляд і підтягнуту шкіру не доводиться. Треба знайти оптимальну систему харчування або відмовитися від експериментів над своїм тілом. Стрімке схуднення, як і погладшання, негативно позначається на шкірі від голови до ніг — вона розтягується, «провисає», з’являються зморшки і розтяжки. Отже, стабільна вага є значно важливішою за «ідеальну».
А от похмурі, заздрісні і завжди невдоволені люди не справляють враження молодих, навіть якщо проводять у салонах краси половину життя, зауважують фахівці. У них «усе на обличчі написано». А ті, хто позитивно сприймають навколишній світ, живуть довше і зморшок мають менше.
І ще одне правило — рух. І не важливо, чи це піші прогулянки на лоні природі, вигулювання собаки, ранковий біг підтюпцем, плавання в басейні чи прогулянки на велосипеді.

Укрінформ
також у паперовій версії читайте:
  • СИДІННЯ — ШЛЯХ ДО СТАРІННЯ
  • ЯК ПОДОЛАТИ СТРЕС?
  • РОЗУМНИЙ ГОРМОН
  • РОЗГАДАНО МЕХАНІЗМ ЛИСТОПАДУ
  • ЧУТТЯ РИТМУ — ВРОДЖЕНЕ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».