Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СОЦІАЛЬНА ПОЛІТИКА
НА ВОЛИНІ ВІДКРИТО «СОЦІАЛЬНИЙ ГУРТОЖИТОК»

У місті Володимирі-Волинському урочисто відкрили перший на Волині «Соціальний гуртожиток» для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Його мешканцями стали випускники шкіл-інтернатів області, які не мають житла. Вони, як й інші дорослі сироти віком від п'ятнадцяти до двадцяти трьох років, зможуть жити тут не менш ніж три роки.

Новий заклад такого типу, розрахований на двадцять осіб, відкрито на базі колишнього дитячого садочка міської школи-інтернату. На його будівництво з держбюджету було виділено понад чотириста тисяч гривень. Решту — більш як 700 тисяч виділили з обласного бюджету. Адже відкриття соціального гуртожитку у Володимирі-Волинському стало одним із особистих пріоритетів голови облдержадміністрації Миколи Романюка.
До послуг його мешканців — кімнати відпочинку, психологічна, соціально-педагогічна, юридична та інформаційна допомога фахівців. Тут можна також отримати консультації з соціальної адаптації в суспільстві, обрання професії, створення сім'ї, довідатись про пропозиції з працевлаштування.
На Волині, відповідно до ініціатив Президента Віктора Ющенка, розроблена й успішно реалізується програма «Зігрій любов'ю дитину». Вона передбачає посилену увагу до так званих безпритульних, схильних до бродяжництва дітей. Відповідно до цієї програми і відкрито перший у краї «Соціальний гуртожиток». Наступним кроком буде відкриття в місті Ковелі центру соціально-психологічної реабілітації. До виконання програми залучено численні фонди та доброчинні організації, що діють у регіоні.
також у паперовій версії читайте:
  • ДОПОМОГА ЗРОСТЕ УДВІЧІ
  • ЧИ ДОПОМОЖУТЬ КОРИСНІ ПОРАДИ?
  • ЗАРОБІТЧАНСТВО: З ТОЧКИ ЗОРУ МОМ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».