Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
РОЗПОВІВ ПРО ЧЕТВЕРТОГО «ТЕРМІНАТОРА»
Режисер «Термінатора-4: Майбутнє починається» МакГі повідомив, що його довгоочікуваний проект «нагадуватиме «Чужих» Джеймса Кемерона і «Бетмен: Початок» Крістофера Нолана». А також розповів, які завдання ставив перед акторами — Крістіаном Бейлом, Семом Вортінгтоном, Брайсом Далласом Ховардом, Антоном Єльчиним і Хеленою Бонем Картер. «Я роздав їм по примірнику книги «Дорога» Кормака Маккарті,— говорить режисер.— Вона мала допомогти їм налаштуватися на правильний лад, адже дія фільму розгортається в постапокаліптичному світі. Ядерні бомби рознесли все у щент, люди блукають по спорожнілій землі».

Як відомо, роман Кормака Маккарті «Дорога» розповідає про батька й сина, котрі за кілька років потому, як глобальна катастрофа знищила майже все живе на планеті, вирушили у дорогу, засипану попелом. Ця похмура історія від автора «Людям похилого віку тут не місце» також екранізована. Режисер фільму — австралієць Джон Хіллкоут, а головні ролі виконали Вігго Мортенсен, Роберт Дюваль, Гай Пірс і Шарліз Терон. Прем'єра «Дороги» відбудеться у листопаді.
«Мені здається, що в перших двох «Термінаторах» усе було серйозно, тому ми не відставатимемо», — пообіцяв МакГі. Нагадаємо сюжет: 2018 рік від Різдва Христового, Джон Коннор — людина, чия доля — очолити Опір електронному мозку Скайнет і армії Термінаторів. Але в справу втручається таємничий Маркус Райт: незнайомець, чиї останні спогади малюють камеру смертників. Джон має зрозуміти, хто такий Маркус — посланець майбутнього чи той, що врятувався з минулого. На тлі підготовки Скайнетом вирішального удару Коннор і Райт вирушають у подорож, що приводить їх у серцевину бунтівної операційної системи, де відкривається жахлива таємниця, що криється за потенційним знищенням людства.
«Ми знімаємо кольоровий фільм, але використовуємо метод, який для «Technicolor» розробили Майк Закарія і Боб Олсон, — додає режисер. — У загальних рисах — просто додаємо втричі більше срібла. Це дає таку сюрреалістичну текстуру, що створюється відчуття іншого світу, який не стосується світу сьогоднішнього».
Реліз «Термінатора-4» призначено на 22 травня 2009 року. Для студії «Warner Bros.» — це головний блокбастер року, повідомляє utro.ua.
також у паперовій версії читайте:
  • КІНОАКТРИСА ЛЮТУЄ
  • РЕКЛАМУЄ РОСІЙСЬКУ ГОРІЛКУ
  • ВІДСТРОЧИЛИ ПРЕМ'ЄРУ
  • МЕТРИ ЗУСТРІНУТЬСЯ НА ЗНІМАЛЬНОМУ МАЙДАНЧИКУ
  • ВІДДАДУТЬ ГОНОРАРИ ДОЧЦІ ХІТА ЛЕДЖЕРА
  • НАЙДОВШІ НОГИ ПЛАНЕТИ
  • ПОЛЕТИТЬ У КОСМОС
  • ОПІКУ ПРОДОВЖЕНО
  • ГОЛЛІВУД ЕКРАНІЗУЄ «ЛЮДИНУ-АМФІБІЮ»
  • ПЕРШОМУ МУЛЬТИКУ — СТО РОКІВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».