Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
БАГАТОЖЕНЕЦЬ НАРІКАЄ НА ДОЛЮ

«Чоловік із десятьма дружинами зазнає поразки і помре, але сили мені дав Аллах. Тому мені вдається впоратись зі всіма 89-ма»,— говорить Мухаммед Белло.
За словами багатоженця, що живе у штаті Нігер, такій кількості жінок у його житті він завдячує репутації цілителя, яка склалася в околицях рідного села.
«Я не шукав їх спеціально, вони приходили до мене самі. Я сприймаю це як послання Бога, який хотів, щоб я одружувався з ними. У моєму розумінні Коран не встановлює меж у цьому питанні: усе залежить від того, скільки ти сам готовий пожертвувати, скільки сил і здібностей у тебе є»,— додав нігерієць.
Інші представники ісламу до сімейного запалу Мухаммеда ставляться скептично. На їхню думку, кількість дружин не має перевищувати чотирьох.
Більшість дружин 84-річного Мухаммеда у чотири рази молодші від нього, а деякі з них навіть молодші від його дітей. На запитання, чому вони вирішили вийти за нього заміж, жінки як одна відповідали, що зробили це на прохання Бога після того, як Мухаммед вилікував їх від різних хвороб. Найцікавіше, що численні мешканки гарему на своє життя не скаржаться й вважають Мухаммеда ідеальним чоловіком.


КАРТИНУ ПРОДАЮТЬ ШМАТОЧКАМИ
Картину «Хвиля» хорватського художника Джуро Сироглавича, визнану Книгою рекордів Гіннесса найдовшою у світі, виставлено на аукціон, повідомляє Укрінформ із посиланням на АР.
Довжина полотна становить 6437 м, ширина — 2,1 м. Аби продати витвір мистецтва вагою близько шести тонн, довелося його розрізати на кілька частин. Автор твору вирішив зібрані гроші віддати на допомогу нужденним дітям.
«Було важко знайти галерею, яка змогла б виставити картину, а я не хотів, щоб вона стояла десь і припадала порохом,— говорить художник.— А так кожен може стати власником шматочка найдовшої в світі картини й водночас зробити добру справу».
Перша частина полотна знайшла свого нового господаря. Ним став колекціонер із Австрії.
Джуро та його два асистенти почали роботу над картиною у лютому, а закінчили у липні минулого року. Вони витратили 2,5 т фарби, якою покрили полотно загальною площею 13 тис. кв. м.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • МАНДРИ
  • ЗНАХІДКИ
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».