Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
ЧОМУ НЕ ВСІ ДОСЯГАЮТЬ БАЖАНОГО?
Людина приходить на світ, щоб спробувати все, що в ньому є: кохання, багатство, славу, владу, творчість... Причому близько 80% людей мають для цього однакові стартові можливості. Чому ж не всі з нас досягають бажаного? Езотерики стверджують: тому що ми порушуємо основний кармічний закон.

Виявляється, місце народження, сім'я, характер і здоров'я залежать від того, як людина поводилася в минулому житті. Природа, згідно з езотеричним вченням, немов сконструювала в душі людини механізм, який постійно стежить за нашими думками і вчинками. Символічно всі скоєні нами гріхи ніби нагромаджуються у вигляді рідини в так званих «судинах карми».
Одним з найважливіших завдань кожного з нас є виконання своєї кармічної функції. У ланцюгу численних реінкарнацій маємо створити сім'ю, дати життя дитині, накопичити певний обсяг знань тощо. Правда, у поточному житті людині може бути доручена лише одна справа — наприклад, подарувати людям новий витвір мистецтва, наукове відкриття, створити ідеальну сім'ю. На жаль, ми часто не знаємо, що ж це за завдання. Допомагає інтуїція. Люди часто відчувають потяг до якогось виду діяльності: суспільної, політичної, медичної... Якщо вони беруться до справи, якої прагне їхнє єство, зазвичай все виходить якнайкраще, людина задоволена своєю долею. Таке сприйняття світу, очевидно, і є індикатором виконання тієї чи іншої кармічної мети.
Багато хто обирає не ту сферу діяльності, що йому призначено, тому виникають незрозуміле роздратування, апатія, занепад сил. Хтось невдало створив сім'ю і багато років мучився, поки не розірвав цей зв'язок з почуттям полегшення. Тим самим, вважають езотерики, він виконав свій кармічний обов'язок у сфері сімейних відносин і тепер може вільно прагнути до більш усвідомлених цілей. До того ж рідина не тільки надходить в «судини карми», але й витікає з них. У критичних випадках, на думку езотериків, посилаються кармічні сигнали. Якщо людина сприймає їх як випадковість і далі поводиться так само, як і раніше, надходять більш суворі попередження. Передусім зазнає втрат у тому, до чого вона надмірно прив'язана в цьому світі, абсолютизує сім'ю — виникнуть конфлікти в родині. Гарячкує через порушення планів у справах — проблем буде дедалі більше. Незадоволена своїм матеріальним становищем — воно може ще погіршитися. Ігноруючи сигнали, людина наражається на хвороби.
Є й ще деякі життєві секрети. Наприклад, чому на Сході не люблять дарувати нові речі, віддаючи перевагу старим? Щоб передати накопичену в них енергію, яка може прислужитися хорошій людині. Вважається, що це позитивно впливає на одержувача. Між іншим, буває і навпаки. Дорогі метали і каміння, зокрема золото і діаманти, є, згідно з езотеричними доктринами, чудовими провідниками тонких світів. Не дуже гарною також вважається звичка ставити поруч з собою — особливо на ніч — подаровані навіть щирими друзями квіти: зрізаними, вони несуть флюїди розкладання.
Словом, правильно обраний шлях в житті здатен уберегти від енергетичної поразки.

Ніна ГУЖВА, Укрінформ
також у паперовій версії читайте:
  • ДІЄТА ДЛЯ КУРЦІВ
  • ЗАПАХ ПОДУШКИ — НА ВИБІР
  • СИЛЬНІШІ ГРОЗИ ПРОВОКУЮТЬ... ЛЮДИ?
  • СЕКРЕТ ЗАПАХУ МОРЯ
  • АВСТРАЛІЙЦІ ТОВЩІ ЗА АМЕРИКАНЦІВ
  • ШЕКСПІР МІГ БУТИ ЖІНКОЮ
  • А МОЖЕ, ВИНЕН ЕГОЇЗМ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».