Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА КРИМІНАЛ
УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!
Саме під такою назвою з 20 серпня до 20 вересня цього року проходитиме щорічний Всеукраїнський конкурс-рейд, оголошений з ініціативи Департаменту ДАІ МВС України.

Для його проведення традиційно обрано початок нового навчального року, якому властивий сплеск дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Він спричинений тим, що упродовж літнього відпочинку та оздоровлення школярі практично не беруть самостійної участі у дорожньому русі, тож, призабувши правила безпечного поводження на вулицях і дорогах, нерідко стають винуватцями дорожніх трагедій.
Тому у цей період на допомогу мають прийти дорослі, адже відповідно до умов проведення акції, у перші дні нового навчального року в усіх класах загальноосвітніх навчальних закладів відбудуться Єдині уроки з вивчення правил дорожнього руху, які проведуть працівники Державтоінспекції.
Крім того, в загальноосвітніх навчальних закладах пройдуть різні тематичні конкурси й театралізовані уроки для молодших школярів, виставки дитячих малюнків з безпеки дорожнього руху, виступи агітбригад загонів юних інспекторів руху (ЮІР). Поблизу навчальних закладів і пішохідних переходів чергуватимуть патрульні екіпажі ДАІ, їхні громадські помічники, а у вільний від занять час — юні інспектори руху.
Слід зазначити, що в межах рейду у Міжнародному дитячому центрі «Артек» відбудеться 32-й Всеукраїнський зліт ЮІР, учасниками якого стануть 270 найкращих юних інспекторів з усіх куточків України, а на ласкавому узбережжі дитячого табору «Маяк» поблизу м. Євпаторії визначиться фіналіст 12-го Всеукраїнського конкурсу веселих і найкмітливіших юних інспекторів руху.

Департамент зв’язків з громадськістю МВС України
також у паперовій версії читайте:
  • ХРОНІКА ПРИГОД
  • МАРОДЕРСТВО НА ПОВЕНІ
  • ПІДПІЛЬНІ ЦИГАРКИ
  • МІГРУЮТЬ...

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».