Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
КЛИЧКО ПОВЕРТАЄТЬСЯ?
Українець Віталій Кличко має намір виконати обіцянку і, попри політичну діяльність, продовжить свою боксерську кар’єру. Як стало відомо американським ЗМІ, днями представники нашого земляка та чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Семюела Пітера домовилися про проведення поєдинку в жовтні нинішнього року.

Поки що офіційно дату бою Пітер—Кличко не визначено, проте стало відомо, що він відбудеться четвертого або 11 жовтня. Організацією поєдинку займатиметься промоутерська компанія «Duva Boxing» разом з «K2 Promotions», а чинний чемпіон Семюел Пітер, за словами його промоутера Діно Дуви, отримає трохи більше половини загального призового фонду.
До бою боксери готуватимуться по-різному. Віталій Кличко наразі заклопотаний виборами мера Києва. Вочевидь, у разі успішної кампанії боксер не зможе швидко розпочати підготовку до титульного поєдинку. А ось його візаві планує провести «проміжний» поєдинок. Представники обох боксерів домовилися, що цей бій може відбутися не пізніше, ніж наприкінці липня.
Молодший з Кличків у політику йти не планує. Він повністю сфокусувався на своїй боксерській кар’єрі. Дванадцятого липня в Гамбурзі Володимир захищатиме свої титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO та WBO у суперважкій вазі. Претендентом на ці пояси є американець Тоні Томпсон. В інтерв’ю темношкірий боєць запевнив, що не боїться двобою з Володимиром Кличком, і додав: відтоді, коли він був його спаринг-партнером, усе змінилося. «Відтоді немало води спливло. А те, що не мене вважають фаворитом майбутнього поєдинку,— нехай. Таке зі мною вже було. Я поважаю Кличка — це сильний і досвідчений боєць, але не боюся його. Для мене зустріч з Володимиром — величезний шанс, яким збираюся скористатися».
Як відомо, Кличко-молодший мріє об’єднати всі престижні пояси чемпіона світу у своїх руках. Нині йому бракує пояса за версією WBA, який належить узбекові Руслану Чагаєву. Чемпіон днями через хворобу відклав захист титулу в поєдинку проти росіянина Миколи Валуєва на п’яте липня.
також у паперовій версії читайте:
  • ОЛЬГА КОРОБКА: «НА ХЛОПЦІВ УВАГИ ПОКИ ЩО НЕ ЗВЕРТАЮ»
  • КАТЕРИНА ЛАГНО:«ШАХИ — ЦЕ МОЄ ЖИТТЯ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».