Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«КАТИНЬ» — В УКРАЇНІ
Президент України Віктор Ющенко і пані Катерина Ющенко відвідали прем'єрний показ у Києві стрічки «Катинь» відомого польського режисера Анджея Вайди, що відбувся в рамках Днів польського кіно в Україні.

За словами Юлії Тимошенко, головною метою її візиту було дістати підтримку та допомогу від європейських структур у здійсненні конституційної реформи в Україні. «Щоб об'єднати сили, в тому числі Венеціанської комісії, ми запропонували дискусію»,— зазначила вона. Юлія Тимошенко наголосила на необхідності реформування Основного закону. На її думку, «самих лише дострокових виборів недостатньо. Якщо не підготувати нової редакції Конституції, кризи періодично виникатимуть»,— вважає Прем'єр-міністр.
Перехід до парламентської республіки не означатиме скасування посади Президента або загальнонаціональних виборів глави держави. Однак більше повноважень перейде до парламенту як до більш ефективної та демократичної форми, пояснила свою позицію Юлія Тимошенко. Вона ще раз наголосила, що більшість країн Європи має парламентську форму правління і навела приклад Польщі, парламентської республіки, де президента країни обирають всенародно.

ТИМОШЕНКО РОЗСТАВЛЯЄ АКЦЕНТИ
Уряд має намір уже до кінця поточного року здійснити конституційну реформу в Україні. Про це сказала на прес-конференції в Страсбурзі Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. «Ми ставимо за мету протягом року конституційну реформу провести в парламенті і імплементувати в життя»,— заявила вона.

Надію Рум'янцеву любили мільйони глядачів різних поколінь за її іскрометні ролі в комедіях, зокрема у фільмах «Дівчата», «Непіддатливі», за чудове озвучення персонажів мультфільмів.
На початку кар'єри вона грала школярок, дівчат, знімалася у трьох-чотирьох картинах на рік. Втіливши на екрані спеціально написану для неї роль Наді Берестової, що перевиховувала шибеників і дармоїдів, вона переконала авторів стрічок у своїй незамінності у створенні кінокомедії. У 1959 році «Непіддатливі» зібрали понад 31 млн глядачів, отримали приз кінофестивалю в Мінську. Наступний хіт актриси — «Дівчата» приніс їй не лише визнання мільйонів, а й приз міжнародного кінофестивалю у Мардель-Плато (Аргентина, 1962) за найкращу жіночу роль. Робота над стрічкою «Королева бензоколонки» була пов'язана з Україною: на кіностудії ім. О. Довженка картину в 1960 роках поставили режисери Микола Літус і Олексій Мішурін. І хоча комедію позитивно не сприйняли критики і кінематографічне начальство, глядачі були в захваті від виконання Рум'янцевою ролі веселої бензозаправниці.
також у паперовій версії читайте:
  • ЧЕРГОВА ПОЖЕЖА
  • АРТЕМІВСЬКЕ — НАЙКРАЩЕ
  • АМЕРИКАНЦІ ВІТАЮТЬ ПАПУ РИМСЬКОГО
  • МИНАЄ 22-Й...

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».