Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЕКОЛОГИ ПРОСЯТЬ ВРЯТУВАТИ АЙ-ПЕТРІ
Екологічна громадськість Криму просить Президента України Віктора Ющенка забезпечити заповідний режим гори Ай-Петрі.

У зверненні голови Координаційної ради громадських екологічних організацій Криму, президента Кримської академії наук Віктора Тарасенка зазначається, що нині Ай-Петринське плато, яке виконує найважливіші функції для кримського кліматичного курорту (кліматостворююча, природоохоронна, водогенеруюча, рекреаційна, лікувально-реабілітаційна), активно освоюється туристичним і грально-розважальним бізнесом. Сумний досвід рекреаційно-туристичного освоєння плато гори Ай-Петрі, що призвело до руйнування, а місцями знищення трав'яного покриву і ґрунтів, альпійських лугів яйли, забруднення території побутовими відходами і каналізаційними стоками, захаращення водоакумулюючих карстових воронок і порожнин, величезних втрат через лісові пожежі, свідчить про те, що природа Криму надзвичайно уразлива і не зможе витримати надмірних навантажень. Тому потрібно «обмежувати і лімітувати господарське освоєння території Південного берега Криму і гірського Криму». Ці території потребують особливого заповідного природоохоронного режиму, переконаний Віктор Тарасенко

«КРИВАВЕ» ПОДРУЖЖЯ ЧЕКАЄ НА ВИРОК
У французькому містечку Шарльвіль-Мезьєр триває суд над 65-літнім серійним убивцею, який 14 років залякував мешканців півночі Франції та Бельгії. «Чудовисько Арден», як його назвала місцева преса, виявився слюсарем-електриком Мішелем Фурніре, котрий за допомогою своєї дружини Моніки Олів'є скоював криваві злочини.

Інтелігентного на вигляд слюсаря в окулярах звинувачують у жорстоких убивствах восьми жінок і дівчаток віком від 12 до 21 року. У семи епізодах він визнав провину. Маніяк запрошував нещасну до свого автомобіля й просив показати дорогу. Потім відвозив до себе додому, ґвалтував, два дні тримав у підвалі, а згодом позбавляв життя.
Злочинця заарештували разом із дружиною в бельгійському місті Намюр у 2003 році після того, як від «кривавого» подружжя втекла 13-літня дівчинка, котра детально описала їхній фургон. Провівши рік за ґратами, дружина рецидивіста почала свідчити проти чоловіка, звинувативши його в 11 вбивствах. Раніше Фурніре вже відбував покарання за скоєння сексуального злочину в Парижі. Олів'є звинувачується в одному вбивстві й співучасті в чотирьох інших аналогічних злочинах. Обом обвинуваченим загрожує довічне ув'язнення.
також у паперовій версії читайте:
  • РАСИЗМ І КСЕНОФОБІЯ «ПРОЦВІТАЮТЬ» І В УКРАЇНІ
  • ЮНІ ТАНЦЮРИСТИ — СЕРЕД НАЙКРАЩИХ
  • АВТОГРАФИ І КНИЖКИ КЛАСИКА — НА ПРОДАЖ
  • У РОСІЇ ГОЛОВА ЗАТВОРНИЦЬКОЇ СЕКТИ НАМАГАВСЯ НАКЛАСТИ НА СЕБЕ РУКИ
  • «КАРТУ ПОЛЯКА» МОЖНА ОТРИМАТИ У ЛЬВОВІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».