Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ВЕЛИКА «РОДИНА» СТАРОДАВНЬОГО МУДРЕЦЯ

Нині завершено роботу над оновленням генеалогічного древа родини Конфуція. Роботу над проектом почали 1998 року, коли нащадок стародавнього філософа в 77-му поколінні Кун Деюн створив у Гонконзі комітет із генеалогії сім'ї та заснував у світі понад 450 відділень.
Під час підготовки нового генеалогічного древа до списку внесено 1,3 млн нових членів. Уперше сюди потрапили жінки. У цей список також додадуть понад 40 тисяч нащадків Конфуція, котрі живуть за кордоном, у тому числі 34 тисячі у Південній Кореї.
Реєстр видадуть 2009-го до 2560-річчя від дня народження «вчителя всіх китайців». Це видання стане п'ятим підрахунком близьких нащадків Конфуція.


САУДІВСЬКІ ЖІНКИ СВЯТКУЮТЬ РОЗЛУЧЕННЯ
Серед розлучених жінок у Саудівській Аравії останнім часом стало модним урочисто відзначати розірвання шлюбу, повідомляє Укрінформ із посиланням на MIGnews.com.ua.
До звичних запрошень на весілля або урочистості з нагоди закінчення навчального закладу нині додалися запрошення на «святкування розлучення». У подібних церемоніях беруть участь родичі, друзі й навіть діти, що поділяють радість матері, яка розлучилася з їхнім батьком.
Отримати право на розлучення для жінки у Саудівській Аравії — справа непроста. Часто це спричиняє неабиякі страждання і може тривати роками. Суди вкрай рідко задовольняють прохання жінок про розірвання шлюбу, тому багато хто після отримання розлучення вирішує «відсвяткувати цю подію, аби усі розділили їхню радість». Подібними урочистостями розлучені жінки прагнуть довести, що вони молоді й усе життя з його радощами в них ще попереду.
У середньому в країні розпадаються дві сім'ї з десяти. У великих містах цей показник значно вищий. Додамо, що дві третини тамтешніх чоловіків не хотіли б пов'язувати свою долю з розлученою жінкою.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ДИВА
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».