Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЦЕНТР КИЄВА «ПАРАЛІЗУВАЛО»
Учора в столиці страйкували водії маршрутних таксі. Вони провели біля будівлі Київської міськдержадміністрації мітинг, тримаючи плакати з написами: «Мер! Час зустрітися особисто з перевізниками!», «Ми вимагаємо підвищення тарифів!». Внаслідок скупчення в центрі міста маршруток рух центральними вулицями був частково обмежений.

У середу на вулиці не виїхало понад 2500 маршруток. Головна вимога страйкарів — підвищення оплати за проїзд, яке вони пояснюють зниженням рентабельності перевезень. Водії вимагають також заборонити комунальному підприємству «Київпастранс» використовувати рухомий склад у режимі маршрутного таксі й створювати монополію на ринку таких перевезень.
Виконавчий директор Асоціації перевізників-роботодавців «Столиця» Валерій Липецький повідомив УНІАН, що на 25 березня заплановане проведення всеукраїнського страйку приватних перевізників, котрі працюють на маршрутних таксі, якщо їхні вимоги не будуть виконані.
У свою чергу, АМКУ заявив, що подорожчання проїзду в маршрутках не має економічного обґрунтування.

«ГАЗПРОМ» І «НАФТОГАЗ» ПІДПИСАЛИ УГОДУ
Голова правління ВАТ «Газпром» Олексій Міллер і голова правління НАК «Нафтогаз України» Олег Дубина підписали в Москві угоду про розвиток відносин у газовій сфері. Згідно з цією угодою у березні — грудні 2008 року в Україну буде поставлений газ центрально- і середньоазійського походження обсягом не менш як 49,8 млрд кубометрів за ціною 179,5 дол. за тисячу кубометрів. Покупцем газу на кордоні з Україною буде НАК «Нафтогаз України». При цьому поставки середньоазійського газу в січні-лютому в обсязі 5,2 млрд кубометрів буде оформлене й оплачене за контрактами «РосУкрЕнерго» і «УкрГазЕнерго».

Додатково «Нафтогаз України» оформить з «РосУкрЕнерго» контракт на купівлю-продаж російського газу, поставленого в Україну в січні-лютому нинішнього року, за базовою ціною 315 дол. за тисячу кубометрів, розрахунки за який можуть бути здійснені шляхом повернення відповідних обсягів газу.
У повідомленні також зазначається, що переговори про умови постачання газу в Україну у 2009-му і наступних роках відбуватимуться з огляду на кон'юнктуру закупівельних цін центрально- і середньоазійського газу.
також у паперовій версії читайте:
  • МОЛОДЬ БОРОТИМЕТЬСЯ З КОРУПЦІЄЮ В ОСВІТІ
  • ПРЕЗИДЕНТ СЕРБІЇ РОЗПУСТИВ ПАРЛАМЕНТ
  • В ІНТЕРНЕТІ — ДЕНЬ СВОБОДИ СЛОВА
  • ЖИТЕЛІ НЬЮ-ЙОРКА ОБУРЕНІ
  • ЄВРОПА ПОТЕРПАЄ ВІД ЦИКЛОНУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».