Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
«ПОХМУРІ», АЛЕ ЛЮБИМІ
За версією журналу «The Sun», Анджеліна Джолі й Ентоні Хопкінс очолили рейтинг найулюбленіших «похмурих» актрис і акторів. Авторів опитування, у якому взяли участь понад двісті тисяч осіб, найбільше вразило те, що читачі в цій категорії обрали саме Джолі. Найвірогідніше, вони вражені її роллю психопатки у фільмі «Перерване життя», за яку вона отримала премію «Оскар». А ось кандидатура Ентоні Хопкінса не здивувала нікого, оскільки його образ Ганнібала Лектора давно звичний для глядачів.

Відразу за Хопкінсом у списку значиться Гері Олдман, котрий зіграв у «Дракулі» та «П'ятому елементі». Крім цього, актор славиться іншими не менш похмурими ролями. На третьому місці партнер Олдмана за стрічкою «Темний лицар» Крістіан Бейл. Цей актор починав із «Американського психопата», потім зіграв у «Еквілібріумі» й «Машиністові», однак нині обирає позитивних персонажів.
Четверте місце посів «громадянин Кейн» — Орсон Веллс. П'ятим за списком є Пітер Лорр, який виконав роль дітовбивці в першій звуковій картині Фріца Ланга «М».
У списку «похмурих» актрис за Джолі йде Джоан Кроуфорд зі знаменитої історії про двох сестер, котрі ненавидять одна одну, «Що трапилося з Бебі Джейн?». Третє місце дісталося Інгрід Бергман, четверте й п'яте — Лорен Беколл і Барбарі Стенвік. Цікаво, що сексуальна Моніка Белуччі також опинилася у цьому рейтингу: вона на шостому місці за маленьку роль злочинниці-королеви в «Братах Грімм».
«Найпохмурішим» улюбленим режисером досі є Альфред Хічкок. За ним слідує Тім Бертон, який зняв мюзикл «Суїні Тодд, маніяк-перукар» і мультфільм «Труп нареченої». Третє місце дісталося Рідлі Скотту, творцеві фільмів «Чужий» і «Той, що біжить по лезу бритви». Четвертим став Стенлі Кубрік, що екранізував «Сяйво» Стівена Кінга. П'яте місце у Девіда Лінча за стрічки «Твін Пікс» і «Малхолланд Драйв».
Серед фільмів у цьому рейтингу переміг «Психо» Хічкока, йому поступилася на позицію стрічка «Чужі» Рідлі Скотта. На третьому місці — нова драма Марка Форстера «Той, що біжить за вітром». Четверте місце у «Зоряних війн: епізод V — Імперія завдає удар у відповідь». Трилер «Сім» Девіда Фінчера — на п'ятому місці.
також у паперовій версії читайте:
  • «ГАРРІ ПОТТЕР» ПОСТУПИВСЯ «ХРОНІКАМ НАРНІЇ»
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ ВИКОНАВЦІ РОСІЇ
  • КЕМЕРОН ПОВЕРТАЄТЬСЯ У КІНЕМАТОГРАФ
  • КУЛЬТУРНИЙ ЦЕНТР ІМЕНІ АЛЛИ ПУГАЧОВОЇ
  • ЛЕГЕНДИ ОЖИВУТЬ
  • ПОПРОЩАЄТЬСЯ ЗІ СЦЕНОЮ У П'ЯТДЕСЯТ
  • ВИРІШИВ НЕ СПИНЯТИСЬ НА ДОСЯГНУТОМУ
  • ПРИМІРЯЛА ОБРАЗ МЕРИЛІН МОНРО

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».