Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ДАІШНИКИ БЕРУТЬ УРОКИ БАЛЕТУ

«Ми вважаємо, що таким чином поліпшимо вигляд наших співробітників на вулицях»,— вважає очільник поліції міста Дорел Кажана.
«Гадаю, що це — хороше нововведення. Радий, що можу допомогти,— наголошує Сорін Балтіка, котрий двадцять сім років працює в балетній трупі в місцевій опері. — Чом би поліцейському не виконувати свою роботу граціозно?»
«Ніколи не думав, що займатимусь балетом. Мені здається, нам потрібні ці заняття. Сподіваюсь, ми невдовзі зможемо елегантно керувати рухом на вулицях міста»,— сказав один із учнів, поліцейський Чипріан Ласку.


ШТУЧНІ ВОДОСПАДИ ДЛЯ ТУРИСТІВ
Цього літа в Нью-Йорку встановлять чотири гігантські водоспади. Як сподівається місцева влада, новий туристичний атракціон принесе до скарбниці міста 55 млн доларів, повідомляє Укрінформ із посиланням на «Reuters».
Автор проекту — ісландсько-датський художник Олафур Еліассон, котрий живе в Німеччині. За його словами, один із водоспадів падатиме з Бруклінського мосту (його інсталяція коштуватиме 15 млн), три інших нестимуть свою воду в Іст-Рівер і Нью-Йоркську гавань. Висота водоспадів варіюватиметься в межах від 28 до 37 м — приблизно таку саму висоту має Статуя Свободи.
Туристи зможуть милуватися цими визначними пам'ятками Нью-Йорка з середини липня до середини жовтня.
Додамо, що Еліассон прославився інсталяцією «Погодний проект», котра 2003 року демонструвалася в галереї Тейт-Модерн у Лондоні й виглядала як величезне сонце, зроблене з дзеркал, ламп і туману. Її побачили понад два мільйони осіб.

НЕПОВНОЛІТНЯ МАТИ СІМОХ ДІТЕЙ
Шістнадцятирічна мешканка Аргентини з містечка Леос народила трійню вдруге, повідомляє Бі-Бі-Сі.
Першій трійні Памела дала життя у п'ятнадцять років. На той час вона мала однорічного сина. Обидві трійні — дівчатка, вони з'явились на світ передчасно.
Лікарі говорять, що малюки почуваються добре, як і їхня мати. Однак випадок народження двох трійнят у дівчинки-підлітка викликав дебати по всій країні. Деякі громадяни вважають, що можливо, вона потребує більше порад щодо контрацепції.
Родина Памели отримує допомогу від місцевої влади, котра подарувала їм землю і побудувала будинок, коли дівчина народила першу трійню.
Мати Памели працює прибиральницею будинків, щоб допомогти доньці та онукам. Вона говорить, що нині їхня сім'я проситиме більшої допомоги у місцевої влади, повідомляє РБК-Україна.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЗНАХІДКИ
  • ДИВА
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».