Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ВАЛУЄВ СВЯТКУЄ, КЛИЧКО ГОТУЄТЬСЯ
Росіянин Микола Валуєв став обов’язковим претендентом на титул абсолютного чемпіона світу за версією WBA в надважкій вазі. У Нюрнбергу російський велетень, якого ще називають «Звіром зі Сходу», у дванадцятираундовому поєдинку переміг білоруса Сергія Ляховича на прізвисько Білий Вовк.

Незважаючи на те, що Валуєв провів у рингу всі відведені за регламентом раунди, його перевага не викликала жодних сумнівів. Уже в другій трихвилинці лише гонг врятував Ляховича від нокауту. Після цього білорус почувався невпевнено, тож перемога Валуєва була цілком закономірною. Отже, за кілька місяців на нас чекає матч-реванш Валуєв— Чагаєв за титул чемпіона WBA в надважкій вазі.
А тим часом у Нью-Йорку під пісні Френка Сенатри та інших легендарних виконавців, під прицілом десятків фото та відеокамер та під поглядами сотень журналістів провели своє останнє відкрите тренування чемпіон світу за версією IBF Володимир Кличко та його суперник в об’єднавчому поєдинку, чемпіон світу за версією WBO Султан Ібрагімов. Подія відбулась в знаменитому «Хард рок кафе». Спеціально для цього заходу в приміщенні закладу вперше в його історії встановили боксерський ринг. Робота «з тінню», робота з тренером «на лапах» це традиційна програма для такої події, адже посилені тренування вже завершено. Володимир Кличко вкотре заявив, що — на його думку — цей поєдинок навряд чи триватиме всі дванадцять запланованих раундів. За словами Володимира, він має настільки переконливо виграти цей поєдинок, наскільки це тільки можливо. Практично таке саме сказав журналістам й опонент українця. Ібрагімов заявив, що обов’язково переможе Кличка. За словами росіянина, якби він у це не вірив, то знайшов би суперника не такого сильного, як Володимир. Наступного разу конкуренти зустрінуться в п’ятницю на зважуванні, а потім, 23 лютого, на рингу: в нью-йоркському «Медісон сквер гарден». До українського боксера вже встиг приєднатися і його старший брат Віталій. Він не лише вболіватиме за молодшого брата, а й виступить в традиційній для себе ролі секунданта Володимира. Віталій пообіцяв, що після поєдинку він повернеться до України разом з братом. І цього разу Володимир привезе на батьківщину вже не один, а два чемпіонські пояси!
також у паперовій версії читайте:
  • ОЛЕНА КОСТЕВИЧ:«ХОЧУ ЗНОВУ СТАТИ ОЛІМПІЙСЬКОЮ ЧЕМПІОНКОЮ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».