Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
АКТРИСА РОКУ
Британська актриса Кіра Найтлі гідна титулу «найкращої актриси року» за роль у фільмі «Спокутування», так вважає журнал «Elle». Церемонія нагородження премією «ELLE Style Awards» є почесним заходом, своєрідним «Оскаром» у галузі стилю й моди.

Роль юної аристократки Сесилії, котрій безнадійно зіпсувала життя її молодша сестра, вважається першою «дорослою» роллю актриси. «Я граю дорослу жінку, яка займається дорослими речами! Знімати еротичну сцену було дивно і смішно. Мені хотілося в кут забитися,— зізналася Найтлі.— Проте сцена кохання в бібліотеці дуже важлива. Режисер розкадрував її, намалювавши все, що хотів показати на екрані».
Примітно, в Голлівуді та за його межами встигли відзначити не лише фільм і акторський талант Кіри, а й знамениту сукню, в якій вона з'явилася в «Спокутуванні». Це сценічне вбрання визнали найкращою вечірньою сукнею в кіно. Творці картини навіть вирішили виставити її на аукціон. Усі зібрані кошти перерахують добродійній організації, що займається проблемами дітей у Південній Каліфорнії.
До речі, розмови з приводу фігури актриси не вщухають у пресі й досі. Журналісти звинувачують її в надмірній худорлявості й анорексії. Проте Найтлі наголошує, що її стрункість забезпечена «здоровою дієтою і хорошою спадковістю», й спростовує чутки про розлад системи травлення.
«Я не їм нездорову їжу, а купую натуральні продукти і готую сама»,— сказала вона. Зірка також зізналася, що не відвідує спортзал. Фізичні вправи їй замінює носіння важкого вбрання на зйомках на кшталт костюмів із фільмів серії «Пірати Карибського моря».
Додамо, що її партнера за стрічкою «Спокутування» Джеймса МакЕвоя відзначено у номінації «Найкращий актор». Американська актриса Кейт Хадсон отримала титул «Ікона моди-2008». А «Жінкою року», за версією журнала «Elle», стала австралійська співачка Кайлі Міноуг.
також у паперовій версії читайте:
  • ІЗ РАЙСЬКИМ ЖИТТЯМ ДОВЕДЕТЬСЯ РОЗЛУЧИТИСЯ
  • БОРЩ ВІД ПЄСКОВА
  • ЙДЕ ЗІ СЦЕНИ
  • ЗНІМЕ ФІЛЬМ ПРО БОБА МАРЛІ
  • ПЕРЕМОЖНИЦІ ВІДМОВИЛИ У ВІЗІ
  • РЕКЛАМНІ ГОНОРАРИ ЗІРОК
  • ГОЛЛІВУДСЬКІ СЦЕНАРИСТИ ПРИПИНИЛИ СТРАЙК
  • БРИТАНЦІ ОБРАЛИ «СПОКУТУВАННЯ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».