Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ТЕХНІКА
ІНТЕРНЕТ НА БОРТУ ЛІТАКА
Чимало авіакомпаній США мають намір найближчим часом надати клієнтам доступ до Інтернету під час польоту. «American Airlines», «Virgin America» і «Alaska Airlines» планують у найближчі місяці запропонувати ширший спектр Інтернет-послуг, повідомляє Укрінформ із посиланням на «The New York Times».

Під час зльоту і посадки вийти у мережу буде неможливо, але після набирання висоти власники лептопів зможуть відправляти повідомлення через всесвітню мережу. А ось «Virgin America» хоче забезпечити Інтернетом навіть тих, хто подорожує без ноутбука або смартфона — в її лайнерах можна буде скористатися спеціальним екраном. Тепер пасажири «Virgin» через невеликий комп’ютер можуть замовляти їжу та напої.
Незважаючи на те, що нова технологія дасть змогу забезпечити телефонний зв’язок на борту, представники авіакомпаній не поспішають надавати таку можливість. Іншим пасажирам може не сподобатися, що балакучий попутник упродовж кількох годин обговорює з кимось політ. Якщо таких попутників виявиться кілька десятків, подорож може перетворитися на справжній кошмар. Компанії визнають: поки Інтернет на борту літака приречений працювати набагато повільніше, ніж на Землі, й техніки мають усунути численні проблеми. Це одна з причин, через яку з користувачів поки не братимуть плату.
Як довели нещодавні дослідження компанії «Forrester Research», за тривалості польоту від двох до чотирьох годин 25% пасажирів згодні були б віддати 10 дол., аби користуватися всесвітньою мережею. За тривалості польоту понад чотири години готові платити 45% опитаних.
«American Airlines» і «Virgin America» обіцяють надати користувачам доступ до мережі навесні цього року. «Alaska Airlines» із цією метою має намір використовувати спеціальну супутникову систему — в одному з лайнерів компанії Інтернет з’явиться у другому кварталі 2008 року. У разі успіху до кінця 2009-го всі літаки «Alaska Airlines» обладнають відповідною апаратурою.
також у паперовій версії читайте:
  • СУПЕРКОМП’ЮТЕРИ ДЛЯ КИТАЮ
  • «РОЗУМНЕ» ЛІЖКО
  • ЗА ЛАШТУНКАМИ ОДНІЄЇ ДЕНОНСАЦІЇ
  • ЗАЛІЗНІ БУДІВНИКИ ХМАРОЧОСІВ
  • ОНЛАЙН-ВСЕСВІТ
  • ГІГАНТ «КРИШТАЛЕВЕ ГРОНО»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».