Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
РЕЗУЛЬТАТИ «ПРАЙМЕРІЗ» ВИЯВИЛИСЯ НЕПЕРЕДБАЧУВАНИМИ
Після оприлюднення результатів підрахунку голосів на «праймеріз» у штатах Вірджинія, Меріленд і окрузі Колумбія у президентських перегонах змінився лідер. Барак Обама переміг на попередніх виборах у цьому регіоні, випередивши свою суперницю Гілларі Клінтон за кількістю делегатів, які підтримають його на майбутньому з'їзді Демократичної партії США.

Перед стартом «праймеріз» 12 лютого Клінтон була лідером перегонів, але результати голосування перевершили усі очікування й змінили розстановку сил. У штаті Вірджинія кандидат-афроамериканець набрав не менш як 64 відсотки голосів, у Меріленді — близько 60–62, в окрузі Колумбія обійшов суперницю втричі (75 проти 24 відсотків). Фаворит перегонів знову може змінитися.
Сенатор-республіканець Джон Маккейн готовий боротися за посаду президента США з будь-яким кандидатом від Демократичної партії. Про свій рішучий намір він заявив, виступаючи в місті Александрія (штат Вірджинія). Джон Маккейн не сумнівається, що стане єдиним кандидатом від Республіканської партії під час підсумкового з'їзду у серпні нинішнього року. Останні «праймеріз», що пройшли у штатах Вірджинія, Меріленд і окрузі Колумбія, наблизили його до цієї мети. За результатами попередніх виборів, він одержав перемогу у всьому регіоні.

ГОЛОВНЕ — ПРИБОРКАТИ ІНФЛЯЦІЮ
Більшість українців (67,7%) вважає першочерговим завданням уряду Юлії Тимошенко розробити і реалізувати програму боротьби зі зростанням цін та інфляцією.

Про це свідчать передані УНІАН результати опитування, проведеного соціологічною службою «Український барометр».
51,9% респондентів назвали нагальним питанням, яке уряд Тимошенко має першочергово вирішити, це істотно підвищити рівень мінімальної заробітної плати й пенсій. 40,6% українців вважає, що уряд найперше має розробити і ухвалити ефективну стратегію і програму діяльності на п'ять років.
Відповідно до результатів опитування, 22,6% респондентів вважають, що новий уряд на чолі з Юлією Тимошенко не змінить соціально-економічну ситуацію в Україні, а 24,9% — що навіть погіршить її. 35,2% опитаних вважають, що новий уряд спроможний змінити ситуацію на краще.
Опитування проводилось з 20 до 31 січня 2008 року у 95 населених пунктах усіх територіально-адміністративних одиниць країни. Опитано 2010 респондентів за квотною вибіркою, репрезентативною за статтю, віком, освітою, областями і типами поселень, повідомили в «Українському барометрі».
також у паперовій версії читайте:
  • КИТАЙ: ЛЮДИ ГИНУТЬ ВІД МОРОЗІВ
  • ХТО ВБИВ БЕНАЗІР БХУТТО?
  • ПАТАРКАЦИШВІЛІ ПОМЕР ВІД СЕРЦЕВОГО НАПАДУ? СЛІДСТВО ТРИВАЄ...
  • СЕРБІЯ: ДРУГИЙ ТУР ВИБОРІВ ЗАВЕРШЕНО
  • УРЯДИ МАЮТЬ ЗАХИЩАТИ ДІТЕЙ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».