Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
МАЛДЕР І СКАЛЛІ ЗНОВУ У СПРАВІ
У Голлівуді почали зйомки повнометражної версії серіалу «Секретні матеріали». Режисером фільму, як і раніше, є Кріс Картер. Він також допомагав у роботі над сценарієм Френку Спотніцу.
Акторський склад лишився незмінним. Роль агентів Малдера і Скаллі виконають Девід Духовни й Джілліан Андерсон. До них приєдналася відома американська актриса Аманда Пітт, котра запам'яталася глядачам за головною роллю у фільмі «Дев'ять ярдів».

Зйомки картини відбуваються у Ванкувері. Фільм продюсують Картер і Спотніц. Заявлено, що «Секретні матеріали» вийдуть на екрани США 25 липня, повідомляє utro.ua.
За словами представників кінокомпанії «Fox», глядачі побачать взаємини двох агентів — Малдера й Скаллі під незвичайним кутом. Фокс і далі шукатиме істину, а Дана розслідуватиме нові паранормальні явища з новим напарником.
У стрічці глядач побачить знаменитого американського репера Xzibit, який веде популярне шоу «Тачку на прокачку», і шотландського коміка Біллі Конноллі.
Зазначимо, що новий повнометражний фільм вийде на екрани рівно за десять років після виходу першої серії популярного серіалу.

НАЙЛЮБ'ЯЗНІШИЙ У ГОЛЛІВУДІ
Американський журнал «Autograph» опублікував щорічний рейтинг найлюб'язніших знаменитостей. Перше місце в хіт-параді привітних зірок третій рік поспіль посідає Джонні Депп.
Актор приділяє своїм шанувальникам значно більше часу, ніж його зоряні колеги, ніколи не відмовляє у проханні фанів про автограф, іноді дає навіть кілька автографів одній людині, що не властиве іншим знаменитостям.
Окрім Джонні Деппа, до десятки найлюб'язніших потрапили Мет Деймон, Джордж Клуні, Джек Ніколсон, Джон Траволта й Рассел Кроу, який кардинально змінив ставлення до своїх шанувальників. Нагадаємо, торік Кроу визнали найвідлюдкуватішим з усіх голлівудських зірок.
До списку знаменитостей, які роздають автографи й спілкуються з фанами більш ніж неохоче, потрапили Вілл Фарел, Тобі Магваєр, Рене Зельвегер, Брюс Вілліс, Террі Хатчер і Скарлетт Йохансон.


також у паперовій версії читайте:
  • ЗАВОЙОВУВАТИМЕ РОСІЙСЬКОГО ГЛЯДАЧА
  • ЙДЕ З РАДІОЕФІРУ
  • ЖАДАНА Й СМЕРТЕЛЬНО НЕБЕЗПЕЧНА
  • НАЙПРИБУТКОВІШІ ГАСТРОЛЕРИ
  • ЯПОНЦІ «ЗАПУСТЯТЬ» ВІТАСА У КОСМОС
  • БАГАТОДІТНИЙ БАТЬКО
  • ПРЕЗЕНТУВАВ НОВИЙ ФІЛЬМ
  • РУКОПИСНИЙ СЦЕНАРІЙ ПРОДАЛИ З АУКЦІОНУ
  • РОЗПОЧАЛА СОЛЬНУ КАР'ЄРУ
  • ГОТУЮТЬ РИМЕЙК «МЕТРОПОЛІСА»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».