Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
БАГАТОРІЧНА ЛЮБОВ ДО ГАМБУРГЕРІВ

«Усі працівники нас знають, і коли ми приходимо, їжа вже чекає на нас,— розповідає Мері.— Ми замовляємо два подвійних гамбургери й одну порцію картоплі фрі. Лі замовляє також каву, а я ділюся з ним гамбургером. Виходить, що я з'їдаю один гамбургер, а він — три».
«Якось я спробувала один із сендвічів, але це виявилося забагато для мене. Я потім не могла рухатися»,— додає старенька.
Загалом за нинішніми цінами на бургери і картоплю фрі пара витратила близько 40 тис. дол.
У дідуся й бабусі є двоє внуків і п'ятеро правнуків. Хамфреї стверджують, що харчуватимуться у фастфуді до кінця свого життя.
«Мері й Лі — наші найкращі клієнти,— каже менеджер ресторану Сара Райт.— Якщо вони коли-небудь не прийдуть, ми дуже здивуємося».


БУДДИСТИ ПРИБОРКУЮТЬ КРОКОДИЛІВ
Тайванський дресирувальник виробив спеціальну техніку, засновану на традиціях буддизму, за допомогою якої можна приборкувати крокодилів. Хижі рептилії не просто стають спокійними, а навіть дозволяють чистити їм зуби і сідати на них верхи, повідомляє Укрінформ з посиланням на MIGnews.
Завдяки успішним дослідам крокодилячого дресирувальника Шіу Сі Хее тайванський зоопарк став популярним місцем у жителів острова й туристів.
«Крокодили поводяться спокійно через приємну ауру. Щодня ми запрошуємо в зоопарк молитися буддійських ченців»,— каже дресирувальник.
У той же час він застерігає відвідувачів зоопарку від спроб повторити його вправу самим, аби наслідки не виявилися більш ніж плачевними.

ВИЯВЛЕНО НОВІ ВИДИ
Експедиція Міжнародного товариства охорони дикої природи (WCS) знайшла в малодоступному куточку на сході Конго унікальний ліс, де живуть шість раніше невідомих різновидів тварин, передає Укрінформ з посиланням на CNews.
Виявлено нові види кажанів, гризунів, землерийок і жаб. Укрита деревами територія, до якої належать ліс Місоші-Кабого і масив Марунга, знаходиться на заході від озера Танганьїка. З 1960 року вона була недоступною для вчених через нестабільність у регіоні.
Дослідження тривало впродовж січня — березня цього року. «Якщо ми знайшли шість нових видів за такий короткий проміжок часу, важко уявити, що нас чекає надалі»,— заявив дослідник WCS доктор Ендрю Пламптер.
Учені також знайшли кілька нових видів рослин. Ботаніки, які беруть участь в експедиції, не змогли ідентифікувати близько десяти відсотків зібраних зразків.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • МІСЯЦЕСЛІВ
  • ІМЕНИННИКИ У ВЕРЕСНІ
  • ФАКТ
  • ДИВА
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».