Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«АВТОМАТИЧНИЙ» МОРАТОРІЙ
Як заявив перший заступник голови Державного агентства з земельних ресурсів України Юрій Олексієнко, неухвалення законів «Про державний земельний кадастр» і «Про ринок земель» автоматично продовжує дію мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

«Якщо на 1 січня 2008 року не буде прийнято цих двох законів, автоматично, я гадаю, мораторій має продовжитися»,— сказав він.
За його словами, мораторій на продаж буде продовжений до тих пір, поки Президент не підпише інший закон, який скасує дію мораторію.
Наразі в Україні діє мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2008 року.
Закон «Про державний земельний кадастр» був ухвалений Верховною Радою 20 березня 2007 року. 13 квітня 2007 року Президент України наклав на нього вето. Закон «Про ринок земель» затверджений в першому читанні 17 червня 2004 року.
Натомість за сім місяців поточного року в країні продано земельних ділянок і прав оренди на них площею 3,9 тис. га вартістю 2,2 млрд грн. Цей показник в 1,5 раза перевищує обсяги продажу земель минулого року.
За словами голови Державного агентства з земельних ресурсів України Ігоря Яцука, станом на 1 серпня 2007 року за період дії земельної реформи до продажу підготовлено 38,5 тис. земельних ділянок несільськогосподарського призначення і прав оренди на них площею близько 20 тис. га вартістю, за експертною оцінкою, 5,2 млрд грн.
Він також зазначив, що збільшення надходжень від продажу земельних ділянок зумовлене реалізацією земельних торгів і аукціонів.

АЛЛО! ЦЕ — СБУ?
В усіх управліннях Служби безпеки України діють «телефони довіри» для повідомлень про правопорушення під час виборчої кампанії.

Як повідомили в прес-центрі СБУ, «телефони довіри» задіяно на виконання Указу Президента від 4 липня 2007 року «Про забезпечення реалізації виборчих прав громадян України, законності, прозорості та відкритості виборчого процесу на позачергових виборах до Верховної Ради України» з метою надійного забезпечення державної безпеки, загальнонаціональної злагоди напередодні й під час виборів, своєчасного виявлення, ефективного запобігання та припинення проявів терористичного характеру стосовно усіх учасників виборчого процесу, сприяння органам державної влади у забезпеченні демократичних і конституційних основ для волевиявлення громадян.
Зокрема, в Центральному управлінні Служби безпеки України задіяно телефонну «лінію довіри». Усім, кому стане відомо про правопорушення у ході виборчої кампанії або їхню підготовку, Служба безпеки просить звертатися по тел. (044) 235-63-67.
«Телефони довіри» також запроваджено в усіх регіональних управліннях СБ України. Вони працюють цілодобово.
У прес-центрі запевнили, що інформацію, яка надійде до Служби безпеки України, обов'язково перевірятимуть, за потреби, зі збереженням анонімності авторів звернень. За результатами перевірки, згідно з чинним законодавством, буде вжито відповідних заходів.
також у паперовій версії читайте:
  • ПЕРЕВІРИМО ТИЛИ
  • «СЛІПА» КУЛЯ
  • СХІД І ЗАХІД — РАЗОМ!
  • ЧЕРЕЗ КОРДОН — ПО ЖУРАВЛИНУ
  • УРЯТУЄМО СВІТ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».