Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
РЕЖИСЕРСЬКИЙ ДЕБЮТ
Актор Михайло Порєченков дебютував як режисер-постановник. Його перша картина називається «День Д», повідомляє Укрінформ із посиланням на РІА «Новости».
Фільм, назва якого розшифровується як «День десантника», знято у співдружності з режисером Катериною Побєдинською. Актор вважає, що «стрічку не можна назвати бойовиком у чистому вигляді». За його словами, це — «історія майора повітрянодесантних військ і люблячого батька, який задля спасіння доньки готовий піти до кінця».

Образи головних персонажів на екрані продемонструють Михайло Порєченков і його 9-літня донька Варвара. У фільмі також зайняті Олександра Урсуляк і Михайло Трухін.
«Головне завдання фільму — показати образи позитивних героїв», яких, на думку Порєченкова, «бракує у сучасному кінематографі». На долю його персонажа випадають важкі випробування, серед яких навіть боротьба зі злочинним угрупованням, яке готує політичне вбивство. Проте все це — лише задля спасіння дитини: через різні обставини донька героя стає заручницею терористів.
Фільм — своєрідним ремейк американської картини «Коммандо», знятої двадцять років тому з Арнольдом Шварценеггером у головній ролі.
Актор і режисер має намір зняти картину за короткий час, бо йому потрібно розпочинати репетиції у Московському художньому театрі імені А. Чехова, де він працює.
Паралельно Порєченков візьме участь у зйомках нового історичного фільму Володимира Хотиненка «Неспокійний час. Або 1612 рік»: йому пропонують роль князя Дмитра Пожарського.
Глядацьку любов Михайло Порєченков завоював після виходу на екран телесеріалів «Агент національної безпеки» та «Бандитський Петербург», художніх фільмів «9 рота», «Зв'язок». Крім того, актор відомий як телеведучий популярних передач «Заборонена зона» і «Битва екстрасенсів».
також у паперовій версії читайте:
  • «РОЛЛІНГ СТОУНЗ» ЙДУТЬ НА ПЕНСІЮ?
  • ГОТУЄ НОВЕ РЕАЛІТІ-ШОУ
  • У «ВАЛЬКІРІЇ» ЗНОВУ ПРОБЛЕМИ
  • ВИПУСТИТЬ ЮВІЛЕЙНИЙ ДИСК
  • МЕТАМОРФОЗИ АМПЛУА ЗІРКИ «БЕВЕРЛІ-ХІЛЗ»
  • ЗАХИСТИВ ДОКТОРСЬКУ ДИСЕРТАЦІЮ
  • СТАЛА ГЛАМУРНОЮ ПИСЬМЕННИЦЕЮ
  • ЗВЕРНУВСЯ ДО ТЕЛЕСЕРІАЛІВ
  • ЗМІНИТЬ ЗВУКОЗАПИСНИЙ ЛЕЙБЛ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».