Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
ДЕРЕВА: ВАМПІРИ ТА ДОНОРИ
Давно помітили, що між людиною і рослиною існує якийсь зв’язок. У одних на городі росте все, що посадять, а поряд не росте нічого. В одних на підвіконні цілий ліс, в інших — квіти погано приживаються і сохнуть.

Виявляється, існують навіть експериментальні дані, отримані російськими вченими, котрі підтверджують, що емоційний стан людини змінював біопотенціал квітки, яка знаходилася в кімнаті.
Американські дослідники виявили «вибух емоцій» фікуса спочатку при опіку, а потім при думці людини про те, що рослина зараз буде обпалена. Непошкодженим квітам передається страх пошкодження. Експерименти довели і наявність пам’яті у квітів, вони впізнають свого згубника, якщо раніше він рвав або ламав якісь з них.
Дослідники наводять неймовірний випадок: у кімнаті, де сталося жорстоке і криваве вбивство, стояла квітка. Вбивцю вдалося встановити під час слідчого експерименту саме за реакцією цієї рослини, коли його проводили повз неї.
Казахські дослідники виробили у філодендронів «умовний рефлекс». До рослини підносили уламок каменя і водночас травмували її (пропускали струм, кололи, ошпарювали тощо). Надалі рослина реагувала лише на камінь як на травмувальну дію.
Загалом людина та рослина впливають один на одного, але мало хто про це замислюється. Народні прийоми лікування рослинами взято на озброєння цілителями, хоча корисно знати їх і нам усім. До речі, енергетична сила дерев має бути спрямована як на підживлення людини, так і на висмоктування її енергії. Рослини-донори (підживлюючі): акація, дуб, береза, верба, каштан, клен, кедр, липа, горобина, сосна, яблуня. За потужністю енергії ці дерева можуть бути у такому порядку: дуб, хвойні породи, береза, акація, клен, горобина. Рослини-реципієнти (ті, що живляться): глід, ялина, кактуси, вільха, осика, тополя, фіалки, черемха і всі кручені рослини.
Дуб — один із наймогутніших донорів. Це дерево навіть підтримує добрий настрій, з яким ви до нього приходите. Сприятливо діє за наявності запалень, болю, стресів. Найкращий час «роботи» з цим деревом — з 21 до 3-ї год, а з 15 до 17-ї год воно «спить». Клен «за потужністю» йде за дубом, березою і сосною. Липа — донор, особливо активний з 2 до 6-ї год, з 6 до 7-ї вона спить. Енергія цього дерева надзвичайно м’яка. Акація з її позитивною енергією особливо сприятлива для жінок. Береза знищує хвороботворні мікроби. У ґрунті березового гаю в сто разів більше срібла, ніж у ґрунті змішаного лісу. Верба (лоза) — донор, особливо активний з 18 до 21-ї год. Каштан, насамперед в Україні, активний з 1 до 5-ї год, спить з 19 до 20-ї год. Горобина — донор, за потужністю енергії йде за акацією. Сосна — донор і сильний антисептик. Сосновий ліс цілющий для хворих на туберкульоз, але небезпечний для людей з серцево-судинними захворюваннями. Сосна спить з 4 до 5-ї год. Сильний енергетик, може бути психічним стабілізатором. Ялина швидше реципієнт, але не активний. Вільха — реципієнт, здатний стати дестабілізатором, спричиняти біль голови, нервові зриви, порушення в серцево-судинній системі. Час її сну — з 13 до 14-ї год. Осика — справжній вампір. За тривалого контакту може викликати сонливість, нудоту. Активна з 14 до 18-ї год. Тополя також сильний реципієнт. Дерево особливо активне з 15 до 17-ї год.
Однак лікувальний ефект від донорів і реципієнтів можливий лише за дозованого спілкування з ними. Тривале перебування серед рослин може спричинити негативний ефект. Варто пам’ятати, що біополе рослин особливо активне навесні.
також у паперовій версії читайте:
  • КРИНИЦЯ, З ЯКОЇ ЧЕРПАЮТЬ... CІЛЬ
  • ЗА КОРІНЬ ЖЕНЬШЕНЯ — АСТРОНОМІЧНА СУМА
  • СЕУЛ — НАЙДОРОЖЧЕ МІСТО
  • ЛІТАКИ: СПАЛЬНІ, СТОЯЧІ...
  • МЕДОВИЙ МІСЯЦЬ — ТІЛЬКИ В ІТАЛІЇ
  • КОНЬЯК — СИМВОЛ ФРАНЦІЇ
  • АЕРОПОРТ ГОНКОНГУ КРАЩИЙ У СВІТІ
  • ТАК ХТО Ж ВІДКРИВ АМЕРИКУ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».