Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА ТУРИСТИЧНА
ПРИКАРПАТТЯ ВІТАЄ ГОСТЕЙ
Нещодавно 32 власники приватних садиб, що на території Коломийського, Косівського, Волинського та Надвірнянського районів Івано-Франківщини отримали сертифікати підтвердження якості пропонованих послуг та відповідні знаки (лайтбокси). Ці знаки кожен з господарів зможе встановити на фасаді свого будинку.

Для розвитку сільського зеленого туризму ця подія є значущою, адже цим документом передбачено три категорії приватних будинків, у яких пропонують зупинятися туристам. Найнижча з них — перша, найвища — третя. Відтепер власники сертифікатів зможуть поширювати інформацію про себе, умови проживання та відпочинку, спираючись на допомогу ради з туризму карпатського регіону та регіонального туристично-інформаційного центру, і водночас реалізовувати проект «Створення комплексної системи розвитку туристичної індустрії Івано-Франківщини».
Влада, як і господарі сільських садиб, зацікавлена, щоб ринок туристичних послуг в регіоні діяв як один налагоджений механізм і всі, хто приїжджає відпочити на Прикарпаття, могли легко орієнтуватися в інформації про якість послуг та ціни.
Знак про категорію, яку отримали власники,— це помітний здалеку білий ліхтарик з логотипом, на якому зображено вершину гори та туристичну садибу, вікно якої стилізовано під квітку з чотирма пелюстками. Вершина гори символізує українські Карпати, а пелюстки квітки — чотири пори року.
Така сертифікація, що узгоджується з європейськими стандартами, особливо приваблюватиме зарубіжних туристів, які прагнуть відпочити в комфортних умовах. Як зазначає керівник регіонального туристично-інформаційного центру Наталія Гасюк, нині в базі даних — близько чотирьох тисяч адрес, що належать до туристичної індустрії Прикарпаття, яка прагне долучитися до європейського ринку туристичних послуг. Побачивши відповідний значок на приватній садибі, гості легко зможуть з’ясувати, який рівень обслуговування на них тут чекає...

Сергій ЛИЗАНЧУК, м. Івано-Франківськ
також у паперовій версії читайте:
  • ОЛИКА: ВОТЧИНА МАГНАТІВ
  • ЗАПРОШУЄ АГРОСАДИБА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».