Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
МЕДОВИЙ МІСЯЦЬ ЗАМІСТЬ ДИТИНИ

Пари, що не поспішають обзаводитися первістком, дістануть можливість державним коштом насолодитися другим медовим місяцем. Пакет послуг «Медовий місяць» коштує 5.000 рупій (146 доларів), або 7.500 рупій, якщо подружжя залишиться бездітним й за три роки після вступу до шлюбу.
В окрузі Сатара живе близько трьох мільйонів людей. За статистикою: щороку тут реєструють близько 25.000 шлюбів, 87 відсотків молодят вже у перший рік після весілля народжують дітей.
Влада сподівається, що якщо хоч би 20 відсотків наречених відкладуть на рік народження дитини, то на світ не з'явиться понад чотири тисячі дітей.
Індія, у якій налічується 1,1 мільярда осіб, є другою державою у світі за чисельністю населення. Проте, з огляду на щорічний приріст народжуваності 1,7 відсотка, вона до 2025 року може обігнати за цим показником Китай і стати найбільш густонаселеною країною на планеті.


ПОЛІЦЕЙСЬКИХ КАРАТИМУТЬ РОЖЕВИМ КОШЕНЯМ
У Таїланді запровадили нове покарання для поліцейських. За адміністративні порушення ті, хто провинився, змушені будуть протягом кількох днів носити на службі у відділку рожеві нарукавні пов'язки із зображенням кошеняти з японського мультфільму «Hello Kitty».
Таке покарання спіткає поліцейських, які, зокрема, паркують автомобілі в недозволеному місці або спізнюються на службу, повідомляє АВС News.
З рожевими пов'язками ходитимуть і ті правоохоронці, які кидають сміття повз урну, брутально розмовляють з громадянами або не заглушили двигун на автопарковці.
Носити таку «відзнаку» поза відділком поліцейським не доведеться. Полковник поліції Понгпат Чайяфан сказав, що раніше покаранням за подібні адміністративні правопорушення була письмова догана. Але, зазначив полковник, цей захід не був достатньо ефективним.
Поліцейське начальство пояснило, що рожевий колір обрали тому, що він здалеку впадає в очі. «Винним не можна приховувати ці пов'язки — хай люди здогадуються, що вони накоїли»,— каже один із керівників поліції Таїланду.
До злісних порушників візьмуться дисциплінарні комісії, які можуть усунути поліцейського від роботи.
До речі, серія мультфільмів для дівчаток «Hello Kitty», що побачила світ у Японії 1974 року, швидко набула популярності в Азії. Саме цим фактом пояснюється масовий випуск сувенірів із зображенням кошеняти.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЖАХ
  • ЗНАХІДКИ
  • МАНДРИ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».