Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
СКАНДАЛЬНИЙ ФІЛЬМ ПРО ЛЕГЕНДАРНУ БЛОНДИНКУ
Прихильники таланту найяскравішої голлівудської зірки Мерилін Монро досі не можуть змиритися з її смертю. Одна з найактивніших шанувальниць Кея Морган запропонувала всім охочим об'єднатися у пошуках істини й зняти фільм про легендарну блондинку.

У стрічці розповідатиметься про реальні причини раптової смерті зірки. Усупереч офіційній версії про самогубство, чимало фанатів актриси не погоджуються з висновками ФБР. Кея Морган упевнена, що зможе не тільки назвати справжніх убивць кінодіви, але й спричинити справжній скандал у Голлівуді.
Узявши на себе обов'язки керівника проекту, Кея Морган опрацювала численні документи, пов'язані з Мерилін Монро, і розшукала людей, які першими побачили мертву актрису. Це сусід Ейб Ландо, детектив з Беверлі Хіллз Лінн Франклін, офіцер лос-анджелеської поліції Джек Клементс та інші особи, чиї інтерв'ю фігуруватимуть у фільмі. Крім того, цінні подробиці про життя кінозірки залишили колишні чоловіки актриси — Джеймс Догерті та Артур Міллер.
Завдяки всім цим людям Кея спробує докопатися до розгадки сенсаційної смерті актриси. Нагадаємо, що вранці 5 серпня 1962 року економка Мерилін знайшла актрису в її спальні мертвою. За офіційною версією, причиною смерті стала велика доза снодійного.
Дату релізу, як і назву фільму, творча група тримає в таємниці. У документальній стрічці фігуруватиме також розсекречена доповідь ФБР про смерть Монро. У документі, виявленому австралійським кінорежисером Філіпом Мора, стверджується, що самогубство актриси було інспіроване її психіатром, прес-секретарем, домашньою прислугою й актором Пітером Лоуфордом, якого Монро вважала своїм другом.
Згідно з документом, Мерилін Монро переконували, що спроба суїциду додасть їй авторитету в очах американців. Актрисі обіцяли, що в потрібний момент до неї прийдуть на допомогу і зроблять промивання шлунка, натомість дозволили померти.
У документі не зазначено, які цілі ставили перед собою змовники, підштовхуючи актрису до самогубства. Проте змова могла бути пов'язана зі спробою Монро оприлюднити свій зв'язок з президентом Джоном Кеннеді, коли той дав зрозуміти, що не має наміру йти від дружини.
також у паперовій версії читайте:
  • ДЕБЮТУВАЛИ В КІНО
  • НАПИШЕ РОМАН РАЗОМ ІЗ ЧИТАЧАМИ
  • ЕКРАНІЗУЮТЬ «НЕБЕЗПЕЧНУ КНИГУ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ»
  • ПРИДБАВ ГОТИЧНИЙ ЗАМОК В АНГЛІЇ
  • СПРОБУЄ СЕБЕ У РОЛІ ВАМПІРА
  • ПІСНІ, ЩО ДОПОМАГАЮТЬ АКУЛАМ РОЗМНОЖУВАТИСЯ
  • ПАПАРАЦІ ВИГРАВ СПРАВУ ПРОТИ ПИСЬМЕННИЦІ
  • ЕТИКЕТКИ ДЛЯ ВИНА ВІД ЗНАМЕНИТОСТЕЙ
  • ПО-СПРАВЖНЬОМУ КОХАЄ ЛИШЕ КОЛИШНЮ ДРУЖИНУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».