Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
УКРАЇНСЬКИЙ ВЕТЕРИНАР — НАЙВИЩА У СВІТІ ЛЮДИНА
У наступному виданні книги рекордів титул найвищої людини буде наданий українцеві Леонідові Стаднику, зріст якого становить 2,54 метра. Пан Стадник й раніше претендував на звання найвищої людини на планеті, проте через брак коштів для реєстрації рекордсменом визнали китайського пастуха Бао Сишуня, який на 18 сантиметрів нижчий за українця.

Леонід Стадник народився 1971 року в селі Подолянці Житомирської області. Він працює ветеринаром, живе в селі з мамою і сестрою. Обидві жінки — звичайного зросту. Стадник почав рости після операції, що спровокувала в нього порушення обміну речовин.
За гігантського зросту в нього 60-й розмір взуття. Один з костюмів йому подарував Президент Віктор Ющенко. Влада мало сприяє в отриманні медикаментів українському велетневі, який потерпає від хвороби ніг і зріст якого після операції не перестає збільшуватися. Після репортажу про Леоніда Стадника на Бі-Бі-Сі у 2004 році до нього почала надходити допомога з усіх країн світу, проте губернатор Житомирщини вперше навідався до нього лише півроку тому.

РАДА ЄВРОПИ — ПРОТИ ТІЛЕСНИХ ПОКАРАНЬ ДІТЕЙ
Рада Європи закликає всі країни континенту заборонити тілесні покарання дітей. З цією метою восени стартує кампанія «Руки геть від дітей!», яка є частиною програми «Будуємо Європу для дітей і разом із дітьми». Насильство над дітьми має розглядатися як порушення прав людини, тому Рада Європи сподівається переконати країни в необхідності ухвалити закони проти тілесних покарань і допомогти батькам виховувати дітей у добрі, відзначили в прес-службі організації.

Україна підтримує акції, спрямовані на заборону тілесних покарань дітей, зокрема у сім'ях, повідомляють у МВС нашої країни. Виявлення і притягнення до відповідальності дорослих, які погано впливають на дітей або чинять стосовно них протиправні дії, є пріоритетним напрямом у роботі цієї служби. За інформацією міністерства, від початку року оголошено майже дві тисячі офіційних попереджень батькам про неприпустимість насильства в сім'ї і порушено понад 500 карних справ за злісне невиконання батьками своїх обов'язків.
також у паперовій версії читайте:
  • ГРУЗІЯ НАПОЛЯГАЄ НА СКЛИКАННІ ЗАСІДАННЯ РАДИ БЕЗПЕКИ
  • УРЯД ПРОТИДІЄ НЕБЕЗПЕЦІ
  • РАХАТА АЛІЄВА НЕ ПОВЕРТАЮТЬ ДО КАЗАХСТАНУ
  • ЮГОСЛАВСЬКІ ЗЛОЧИНЦІ СИДІТИМУТЬ В УКРАЇНІ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».