Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ ЖІНКИ
ПРО КОРИСТЬ НАПІВТОНУ
Фарбування волосся — найпростіший спосіб до невпізнання змінити свою зовнішність: година-півтори — і брюнетка перетворюється в блондинку, білявка — в руду, а руда — в сизувато-чорну. Природний колір волосся тільки в тих жінок, які остаточно махнули на себе рукою, а решта натхненно експериментують з кольорами і відтінками, вдаються до мелірування, колорирування, забуваючи про те, що фарба шкодить волоссю.

Для того щоб пофарбуватися, не обов'язково йти до перукарні або до салону краси. Усе можна зробити вдома самій, а хімікати для зміни іміджу продаються в магазинах, аптеках. І кольори шикарні — «Осіння шипшина», «Стигла горобина», «Молочний шоколад»...
Та навіть найкраща фарба псує волосся, і ламким воно стає, і тьмяним, і рідшає. Аби новий колір волосся не порушував гармонії у вашій зовнішності, беріть фарбу не більш ніж на півтону світлішу або на півтону темнішу за натуральний колір. У межах одного тону «гуляти» можна. І ще. Тримати фарбу на волоссі треба щонайменше півгодини, а краще — 30–40 хвилин. На жаль, багато жінок «недотримують» фарбу, тому що вважають: чим менше часу вона на волоссі, тим менша від неї шкода. У результаті процес ще не завершився, а ми вже його зупинили. І чим це загрожує? Колір вимивається швидше.
Про хну і басму знають усі. Але є й інші натуральні барвники. Дубова кора, наприклад. Вона дає чорний, майже смоляний колір. Цибуляне лушпиння — благородний теракотовий. Волошка — синій. До речі, хна також різна буває: іранська — жовтувата, індійська — червонувата. Змішуючи ці компоненти в різних пропорціях, можна експериментувати з кольором.
А взагалі, чи варто радикально міняти колір?
Буде набагато краще, якщо ви залишитеся собою, а фарба для волосся... З її допомогою можна підкреслити свою індивідуальність, додати вишуканості і шарму тому, що дано Богом.
також у паперовій версії читайте:
  • ВИХІД ІЗ ЛАБІРИНТУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».