Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
СКРИВДЖЕНІ ІНОПЛАНЕТЯНАМИ МАЮТЬ ЗАХИСНИКА

У адвоката з'явився перший клієнт — шеф-кухар готелю Пол Хоффманн, який заявляє, що після викрадання інопланетянами він став «зовсім інший». «Близько двох років тому хрестоподібний космічний корабель затягнув мене в космос», — говорить Хоффман. Він не пам'ятає, як виглядали інопланетяни, але пам'ятає, що його «використовували» і вислали назад на Землю як початківця-шамана. «Я повинен був повідомити місто про прибуття інших інопланетян»,— зауважує чоловік.
Шеф-кухар закрив свій банківський рахунок, поселився в порожньому будинку в Дрездені й купався голим — «як наказали інопланетяни» — у муніципальному фонтані. Роздягненого «контактера», що їхав на велосипеді, затримала поліція і доправила до місцевої психотерапевтичної лікарні, повідомляє ananova.
На думку Лорека, дії поліції були неправомірними, і він вимагає звільнення свого підзахисного. Адвокат порушив справу проти влади міста, в якій він у неадекватній поведінці свого клієнта звинувачує «невивчені явища».
«Немає законних підстав для доправлення когось у психіатричну лікарню лише тому, що він став жертвою інопланетян,— переконаний Лорек.— Якщо держава не може захистити громадян від викрадання, то вона має нести соціальну відповідальність навіть за «інопланетних шаманів».
«З 1961 року десятки тисяч людей було викрадено інопланетянами»,— запевняє адвокат. Отже, правозахиснику буде чим зайнятися.


ВІДЕОКАМЕРА ДЛЯ КОТА
Нині власники котів можуть побачити, чим займаються домашні вихованці за їхньої відсутності. Німецький винахідник Юрген Пертолд створив відеокамеру, яку можна прикріпити до котячого нашийника, повідомляє Укрінформ із посиланням на AFP.
За словами винахідника, він хотів дізнатися, як проводить час його кіт Лі. «Він увесь день вештається на вулиці. Інколи повертається голодний, іноді побитий. Тому мені спало на думку причепити до його нашийника камеру», — говорить Пертолд.
Відеокамера робить один знімок щохвилини й розрахована на постійну роботу протягом 48 годин. За допомогою свого винаходу Юрген з'ясував, що Лі проводить більшу частину часу, сидячи перед порожньою мискою, спілкується з іншими пухнастиками під припаркованими автомобілями й небайдужий до сусідської кішки.
Камера важить сімдесят грамів і, за словами винахідника, не завдає тварині незручностей. Пристрій продаватимуть у США за 30 доларів.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • НОУ-ХАУ
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».