Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ВАСИЛЬ ЦУШКО ЛІКУЄТЬСЯ У НІМЕЧЧИНІ
Міністра внутрішніх справ України екстрено доправили в одну з клінік Німеччини на реанімаційному літаку. Причиною термінової шпиталізації глави силового відомства за кордон, за офіційним повідомленням, стало «значне погіршення стану його здоров'я». Після консультацій з лікарями сім'я посадовця вирішила лікувати його в Німеччині, повідомляє прес-служба МВС.

Тим часом СБУ не володіє інформацією про те, що міністра внутрішніх справ отруїли. Про це журналістам повідомив вчора виконувач обов'язків керівника СБУ Валентин Наливайченко: «Ми дуже хочемо, щоб Василь Петрович одужав, тому жодних коментарів не надаватимемо. Якщо ми зможемо йому допомогти, ми, звичайно, допоможемо».
Пан Наливайченко також сказав, що СБУ розслідує кримінальну справу стосовно дій посадових осіб міліції й «щодо всіх, хто був причетний до незаконних наказів».
Під час вчорашнього засідання Голова Верховної Ради Олександр Мороз зазначив, що Василь Цушко найближчим часом повернеться до виконання своїх обов'язків. «Я розмовляв з ним хвилин 40 тому. Він обов'язково повернеться до роботи найближчим часом, тижнів за два-три. Отже, як говорили одеські гумористи, «не дочекаєтеся, все буде гаразд»,— зауважив пан Мороз.
Проте і зараз, незважаючи на неабиякі проблеми зі здоров'ям, керівник відомства внутрішніх справ робить кадрові призначення. Наказом міністра МВС від 29 травня генерал-майора міліції Геннадія Пушкарьова призначено начальником управління МВС на транспорті, а наказом від 31 травня полковник міліції Віктор Чепак обійняв посаду начальника управління МВС у Закарпатській області.

КНИГА, ЩО ВІДКРИВАЄ ОЧІ
Книгу «Соціально-психологічні проблеми інтеграції осіб з глибокою аномалією зору в суспільне життя», яку видано за фінансової підтримки міської ради, презентовано в клубі навчально-виробничого об'єднання облорганізації УТОС.

Її автори — працівники єдиного збереженого в Україні навчально-реабілітаційного центру Чернівецького УВО УТОС на чолі з кандидатом педагогічних наук Олександром Фесенком.
Книга містить конкретні поради для людей з важкими вадами зору, які допоможуть їм у самовдосконаленні й самоутвердженні, а також рекомендації працівникам сфери обслуговування, лікувальних установ тощо щодо специфіки надання послуг особам із обмеженими фізичними можливостями й особливими потребами.
На презентації книги її автору панові Фесенку вручено посвідчення про присвоєння звання «Заслужений член УТОС» — найвищої почесної відзнаки Українського товариства сліпих.
також у паперовій версії читайте:
  • «КЛИЧ ДРУЗІВ — ГРАЙМО РАЗОМ!»
  • КВИТКИ У КРИМ Є!
  • «ДИПЛОМАТИЧНА» КОНТРАБАНДА
  • КРОКОДИЛ ВИРУШИВ НА ПЛЯЖ У МАРІУПОЛІ
  • ВЕСНА ПРОЩАЄТЬСЯ ЗІ СЛЬОЗАМИ
  • БУДУВАТИ З ПІСКУ — ТАКИ ВАРТО

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».