Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ ЖІНКИ
ХТО ВОНА — ЖІНКА ТРЕТЬОГО ТИСЯЧОЛІТТЯ?



Це стане відомо сьогодні в Національній опері України, де відбудеться урочисте нагородження найвизначніших жінок України і багатьох зарубіжних країн за їхній внесок у розвиток держави і суспільства.

ДІЙТЕ І ПЕРЕМАГАЙТЕ!
Дорогі мої українські жінки — найгарніші, найрозумніші, найпривабливіші в світі! Наша щедра земля також обдарувала вас неабиякими діловими якостями. Подивіться, скільки з-поміж представниць прекрасної статі директорів, президентів компаній, топ-менеджерів, приватних підприємців, творчої інтелігенції! Жінки вміють все, і при цьому залишаються справді жіночними, яскравими, ніжними. Вони — турботливі мами, дбайливі дружини, лагідні бабусі. Вони відповідають за домашнє господарство, виховання дітей і добробут родини. Чоловікам ніколи не збагнути, як у жінок на все вистачає часу.
Нарешті ми маємо можливість віддячити найдостойнішим українським жінкам за їхню любов, самовідданість, творчість, красу. Всеукраїнська премія «Жінка третього тисячоліття» — це відзнака, яку отримують найкращі, найуспішніші представниці жіноцтва. Я переконаний, що в Україні є чимало жінок, гідних цієї нагороди. Тож прагніть, дійте і перемагайте!
Я зичу усім вам віри у свої сили, великого щастя і міцного здоров’я!
Із вдячністю, мер Києва Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ Й ЩАСЛИВІ!
Вітаю вас, переможниць форуму «Жінки третього тисячоліття»! Мені дуже приємно, що громада такого достойного жіноцтва дедалі збільшується.
Жінка, хоч би на якій посаді вона була, завжди залишається жінкою. А це означає, що вона і продовжувачка роду, і берегиня, яка піклується про родину чи колектив, у якому працює. У жінки більш чутливе до чужого болю серце. Саме від неї залежить здоров’я майбутнього покоління, а отже, і держави, бо здорова нація — сильна держава.
Нам, медикам, чи не найчастіше доводиться стикатися з проблемами жіночого здоров’я. Компанія «Фармаско» робить все для того, щоб представниці прекрасної статі могли швидко отримати достовірну інформацію про стан свого здоров’я. Майбутні матері завжди мають змогу скористатися нашими тестами. Власне, жінкам будь-якого віку зручно за допомогою пропонованих нами тестів якісно і швидко обстежуватись в умовах жіночої консультації. Недарма ми ще називаємось «лабораторією в кишені». Діловій жінці нині дуже важливо дбати про своє здоров’я, не втрачаючи багато часу — і у цьому вам допоможуть швидкі тести «Секрет», «Дует», «Ультра», «Менотест», «Соло». Жінкам третього тисячоліття бажаю насамперед здоров’я і наснаги, бо лише здорова людина може працювати на повну силу і плідно. Здоров’я нації — багатство країни.
Вадим СКОПИЧЕНКО, кандидат медичних наук, засновник української медичної компанії «Фармаско»

КРАСА І ГОРДІСТЬ
Дорогі наші жінки, шановні гості й партнери! 19 травня стає традиційним Днем для урочистої церемонії нагородження зі сцени Оперного театру переможниць міжнародної премії «Жінка третього тисячоліття».
Рік тому 48 наших співвітчизниць отримали це почесне звання. Це — перша спроба показати найдостойніших. Було визнано, що це починання стане міжнародним проектом. З ініціативи жіноцтва створили Міжнародну громадську організацію «Жінка третього тисячоліття», пріоритетами якої стали відродження національної культури, розвиток мистецтва, турбота про здоров'я, освіту та розвиток особистості жінки. Усі ці аспекти є чинниками гендерної політики України, а взаємозв'язки з жіночими осередками інших держав мають на меті об'єднати жінок усього світу.
У сузір'ї наших номінанток яскраві особистості. В цій залі зібралися краса і гордість як нашої держави, так й інших країн світу.
Жінка — берегиня сімейного вогнища, любляча дружина і турботлива мати для своїх і чужих осиротілих дітей. Чимало наших номінанток є спонсорами для дитячих будинків та інтернатів.
Я маю честь вітати наших дорогих переможниць з їхнім успіхом. Ви — гордість нашого сьогодення і яскравий приклад для молодшого покоління. Успіху вам у роботі, злагоди й добра у родині і, звичайно ж, любові!
Із повагою, президент Міжнародної громадської організації «Жінка третього тисячоліття» Лідія ЛІСІМОВА

ЦІЛУЮ РУКИ
Дорогі наші жінки! Сьогодні ви головні дійові особи — жінки третього тисячоліття. Ми познайомимося з вами — найдостойнішими в цій ошатній залі.
Жінки, безперечно, становлять кращу частину людства. Їхня енергія і багатогранність спрямована на те, щоб робити світ кращим. Де б вони не працювали — скрізь виявляються їхня наполегливість, творче обдарування і високий професіоналізм. А ще чарівність.
Завдяки проекту «Жінка третього тисячоліття», який став щорічним, маємо змогу представити всьому світові яскраві, непересічні особистості жінок. Стартував він у минулому році — найуспішніші жінки України, далекого і близького зарубіжжя стали переможницями і отримали почесне звання «Жінка третього тисячоліття».
Ми вшановуємо жінок, котрі уособлюють сучасність, реалізовують себе у бізнесі, керують великими і малими підприємствами, очолюють медичні заклади, працюють як за кордоном, так і в Україні. Але вони не просто керівники — вони ще й люблячі дружини, кохані, турботливі матері...
Цілую руки і вітаю вас із нинішнім святом. Доземний уклін вам, шановні жінки!
Олександр ЗЛОТНИК, голова Вищої представницької ради, народний артист України, професор, композитор

ДОБРА ТРАДИЦІЯ
Дорогі жінки!
Сьогодні вшановують найдостойніших, найчуйніших з вас. Присудження Всеукраїнської премії «Жінка третього тисячоліття» стало доброю традицією. Усі, відзначені цією нагородою, є яскравими особистостями. Виявляється, таких і в нашій державі, і за її межами — багато. Вони намагаються допомогти тим, хто потрапив у біду, зробити їхнє життя світлим і радісним. Перші лауреатки цієї премії опікуються школами-інтернатами, дітьми-сиротами. Ваші благородні зусилля заслуговують на суспільне визнання і подяку.
У цей урочистий день вітаємо вас з гідним пошануванням вашої праці і бажаємо вам особистого щастя і успіхів в усіх добрих справах!
Віталій АДАМЕНКО, голова Міжнародної громадської організації «Українська гільдія головних редакторів (керівників) засобів масової інформації», головний редактор газети «Демократична Україна»

РАЗОМ ВІДВЕРНЕМО БІДУ
Шановні гості! Дорогі жінки! Міжнародна громадська організація «Жінка третього тисячоліття» опікується дітьми, хворими на муковісцидоз. Кожна двадцята особа є носієм гена муковісцидозу, кожна двотисячна новонароджена дитина страждає на цю недугу. Хворі на цю невиліковну хворобу в Україні вмирають у 10–12 років, за кордоном завдяки високоефективному лікуванню за рахунок держави живуть до 40 років. Держава недостатньо виділяє коштів на забезпечення медикаментами цих хворих. На одну дитину в рік потрібно понад сто тисяч гривень, а таких дітей в Україні майже 600.
Міжнародна громадська організація «Жінка третього тисячоліття» просить не залишатись байдужими до чужого горя і зробити свій посильний внесок для хворих дітей.
Шановні добродії, завдяки вашим внескам ви подаруєте радість життя нашим маленьким співвітчизникам.
Світлана СКОПИЧЕНКО, кандидат медичних наук, віце-президент МГО «Жінка третього тисячоліття», директор представництва «Солвей Фарма»
також у паперовій версії читайте:
  • УЧОРА. СЬОГОДНІ. ЗАВТРА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».