Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
НА БОМБІ — 62 РОКИ
Саме так жило подружжя у волинському містечку Ковель. Вибухонебезпека завдовжки метр і вагою 120 кілограмів увесь цей час пролежала у землі на подвір'ї в центрі міста. Тут, пригадують пенсіонери, не раз спалювали сміття, обробляли город. Бомбу знайшли випадково, перекопуючи ділянку.

Викликали міліцію. Авіабомбу часів Другої світової війни піротехніки доставали й знешкоджували майже п'ять годин. Жителів центральних вулиць Ковеля задля безпеки евакуювали. Налякана хозяйка на місці страшної знахідки поставила ікону Божої Матері та замовила молебень у монастирі. Піротехніки повідомили, що у бомбі містилося 50 кілограмів вибухівки, яка у разі вибуху розлетілася б на кілометр.

ЕКОНОМІКА: ПРИСКОРЕНЕ ЗРОСТАННЯ ЧИ ЗАНЕПАД?
Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив учора під час засідання уряду, що його Кабміну вдалося вивести Україну на модель прискореного зростання економіки, повідомляють кореспонденти Укрінформу. «Ми виходимо на модель прискореного зростання економіки і підвищення, як наслідок, рівня життя наших громадян. Це мета, яку ми перед собою поставили»,— наголосив Прем'єр. Він нагадав, що за чотири місяці рівень зростання ВВП в Україні становив 8%, а рівень інфляції — 1,3%.

Тим часом відомий економіст лідер партії «Реформи і порядок» Віктор Пинзеник назвав безпідставними заяви уряду про нібито прискорення економічного зростання. Про це повідомляє прес-служба ПРП. «Попри заяви уряду про економічні успіхи, динаміка розвитку економіки щомісяця погіршується,— наголосив міністр фінансів 2005–2006 років, спираючись на останні дані Держкомстату. Так, зростання ВВП за січень–квітень становило 7,9%. «Це — найнижчий показник за поточний рік. Він менший від рівня січня 2007 р. на 15%»,— зазначив пан Пинзеник. Він також підкреслив істотне зниження темпів розвитку промисловості: з 15,8% у січні 2007 р. до 12,5% у січні–квітні 2007 р.
Він наголосив, що «наслідком економічної політики нинішнього уряду є погіршення інвестиційного клімату, перерозподіл власності, спрямування все більших бюджетних потоків на користь наближених до уряду бізнес-структур, істотне погіршення темпів зміни внутрішнього споживання громадян України».
також у паперовій версії читайте:
  • ДЕПУТАТ «ВІДСУДИВ» ДЛЯ ГРОМАДИ 3,5 МІЛЬЙОНА
  • ЧИ ВІДІГРАЮТЬ ПРОФСПІЛКИ СВОЮ РОЛЬ?
  • УКРАЇНА ЗНОВУ МОЖЕ ОПИНИТИСЯ У «ЧОРНОМУ СПИСКУ» FATF
  • ГОЛОДУЮЧИХ «ЧОРНОБИЛЬЦІВ» У ДОНЕЦЬКУ ПОБІЛЬШАЛО
  • ПОЛТАВЩИНА БЕРИЛІЮ НЕ ХОЧЕ
  • НАУКА «ФЕСТИВАЛИТЬ». І ЦЕ ДОБРЕ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».