Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!
ТРИВОЖНИЙ ВІДЛІК ЧАСУ
Для батьків їхня дитина — найдорожчий скарб. Ніякі матеріальні блага не можуть їм замінити радість спілкування із своїм маленьким нащадком. Добре, коли дитина здорова і батьки можуть радіти з кожного її погляду, першого сміху, перших кроків... А якщо дитина хвора, та ще майже невиліковно... Така трагедія сталася в сім’ї Павла Ігнатенка.

УСІ РАЗОМ ДОПОМОЖЕМО МАЛЕНЬКІЙ СОНІ
За життя і здоров’я Соні бореться ціла армія добровольців. Портрети миловидної маленької Соні розклеєно в багатьох людних місцях. З реклами на ескалаторах дивляться кожному прямо в душу Сонині очі. Доля до неї немилосердна — лікарі виявили нейробластому, тобто страшне онкологічне захворювання. Якщо вчасно не розпочати лікування, можуть бути фатальні наслідки. Звісно ж, нині в «маленьких» українців немає на це потрібних коштів, тому батьки звернулися до громадськості, до кожного з нас.
Соні виповнилось два з половиною роки. Нейробластома заочеревинної порожнини — одне із найпідступніших і небезпечних захворювань в онкології. Якщо пухлину вчасно не видалити, вона може вразити всі життєво важливі органи.
Непросто було батькам просити допомоги, але вони на це зважилися. Якщо кожен з нас перекаже на вказаний нижче рахунок хоч якісь кошти — це буде наш внесок у порятунок життя маленької Соні Ігнатенко. Адже їй уже довелося пережити хіміотерапію, багаторазові рентгенологічні знімки, комп’ютерні дослідження, магнітно-резонансну томографію...
На жаль, Сонині рідні дістали відмову вилікувати дитину силами вітчизняної медицини, але не перестали боротися за її життя, не опустили руки. Вони розіслали медичні документи в усі клініки світу. Наразі з’ясувалось, що врятувати дитину беруться у Німеччині. Одна з тамтешніх клінік, ретельно вивчивши всі документи, дала згоду на лікування дитини і виставила рахунок. Це єдиний шанс, якого в Соні немає в рідній Україні. Ціна за життя дитини висока. Операція, за протоколом лікування, мусить відбутися на 90-й день після початку хіміотерапії. Час збігає, а грошей не вистачає. Щодня зменшуються шанси на виживання маленької Соні Ігнатенко.
Редакція газети «Демократична Україна» приєднується до всіх, кому не байдужа доля дитини. Подаруймо маленькій світлоокій дівчинці надію на життя, на радість бачити сонце і зелену траву!

Валентина СКОРОПАДСЬКА

Перекази готівкових коштів: через будь-яке відділення «Приватбанку» внести певну суму на карт-рахунок № 6762462030430802, Ігнатенку Павлові Віталійовичу на лікування доньки.
Для переказу коштів на території України, безготівкові платежі:
«Приватбанк», МФО 305299, ОКПО 14360570, рахунок: 26256790003131. Призначення платежу: зарахування коштів на пластикову картку № 6762462030430802, термін дії до 10.09., Ігнатенку Павлові Віталійовичу на лікування доньки Ігнатенко Софії. ІНН Ігнатенка Павла: 2740607217.
Після проведення оплати просимо повідомити дату та суму здійсненого платежу за телефоном: (044) 569-62-63.
також у паперовій версії читайте:
  • ВСТАВАЙТЕ «З ТІЄЇ НОГИ»...
  • ЇЖА: ЗАДОВОЛЕННЯ Й КОРИСТЬ
  • ЗЕЛЕНИЙ ЧАЙ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ВІЛ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».