Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
СКІЛЬКИ КОШТУЄ КОНСТИТУЦІЙНИЙ ЛАД?
Виділення грошей на дострокові парламентські вибори не вплине на фінансування соціальних програм бюджету.

Про це вчора журналістам заявив народний депутат Павло Жебрівський, повідомили УНІАН у прес-службі «Нашої України». «Для проведення дострокових парламентських виборів потрібно 450 мільйонів гривень»,— сказав він. Пан Жебрівський нагадав, що у березні було зареєстровано його постанову про перегляд макропоказників. Згідно з нею, до бюджету має бути додано 13 мільярдів гривень. «Тобто в державі є фінансові ресурси для виділення коштів на проведення дострокових парламентських виборів»,— зазначив він. «450 мільйонів гривень — це плата за те, щоб у державі з’явився конституційний лад»,— наголосив він, додавши, що ця сума не спричинить інфляційних процесів у країні. Народний депутат зауважив, що Кабмін із резервного фонду може виділити гроші на фінансування перевиборів. «А в червні, коли парламентарі повернуться до роботи, через певні поправки до держбюджету резерв Кабінету Міністрів можна буде поновити»,— вважає він.
Тим часом, за інформацією першого віце-прем’єра Миколи Азарова, для проведення позачергових виборів потрібно 700 мільйонів гривень, і ця сума «еквівалентна річній надбавці до зарплати всіх військовослужбовців України».
За підрахунками ЦВК, на проведення виборів необхідно 340 мільйонів гривень.

ДВОГОЛОВИЙ ОРЕЛ НАД МАЙДАНОМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ
Близько п’яти тисяч прихильників коаліції зібралися вчора на Майдані Незалежності в Києві послухати виступи лідера Партії регіонів, Прем’єр-міністра Віктора Януковича, лідера СПУ, Голови Верховної Ради Олександра Мороза та лідера КПУ Петра Симоненка.

Рух для автомобілів на Хрещатику поблизу Майдану Незалежності перекрили.
Як відомо, Віктора Януковича протягом останніх днів перманентних акцій прихильників коаліції очікували на Майдані кілька разів, але він не з’являвся. 7 квітня вихід до мітингувальників було скасовано в останній момент. За повідомленням Інтернет-видання «Цензор НЕТ» глава уряду отримав повідомлення про небезпеку замаху на нього. Учора, на момент підготовки номера газети до друку, було невідомо, чи з’являться зазначені вище політики на сцені.
Тим часом над головним майданом української столиці, за свідченнями очевидців, майоріла дивна символіка.
Поява на Майдані Незалежності прапора з двоголовим орлом свідчить про «абсолютну зорієнтованість коаліції на Росію».
Про це, як повідомили УНІАН у прес-службі «Нашої України», сказав постійний представник Президента у парламенті Роман Зварич, коментуючи факт наявності на заході прапорів так званої «Донецької республіки» — з чорною, синьою і червоною горизонтальними смугами і гербом Російської Федерації, двоголовим орлом.
«Факт появи на Майдані Незалежності прапора так званої «Донецької республіки» черговий раз засвідчує певну політичну спрямованість «коаліціянтів»,— сказав пан Зварич і додав: «По-перше, йдеться про їхнє перманентне бажання «розчленувати» Україну, яке вони уперше продемонстрували в Сєверодонецьку в 2004 році, а, по-друге, це свідчить про абсолютну зорієнтованість «антикризової» коаліції на Росію».
За його словами, «така демонстрація «антикризовиками» своїх політичних уподобань зайвий раз підтверджує слова «Нашої України» про антидержавний характер діяльності «антикризової» коаліції та уряду».
також у паперовій версії читайте:
  • АЛЕКСАНДЕР КВАСЬНЄВСЬКИЙ: «Я ПРИЇХАВ ЯК ДРУГ»
  • ПОСТАНОВА КАБМІНУ: ГРОШЕЙ НА ВИБОРИ НЕМА!
  • ДЛЯ «СВОБОДИ ВІД НАТО» НЕ ВИСТАЧАЄ ГОЛОСІВ...
  • ЮВІЛЕЙ ЛЮДИНИ З РУКАМИ ЧАРІВНИКА
  • РОЯЛЬ НА ВОКЗАЛІ — НЕ ЗАЙВИЙ
  • РІВНЕНЩИНА: І ПОВЕРНЕТЬСЯ ІСТОРИЧНА ПАМ’ЯТЬ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».