Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПРАЦЮЄ МОРСЬКА ПОШТА

В адміністрації курортного міста, на пляжах якого багато відпочивальників, вважають, що захоплення Конвея є небезпечним: викинуті на берег пляшки можуть розбитися, і хтось серйозно поранить ногу. «Поштар», навпаки, переконаний, що ризик поранитися об його «тару» — мінімальний. Перед тим, як почати кидати в море пляшки, він ретельно вивчив напрями вітрів і течій у районі узбережжя. Більш того, він переконаний у корисності своєї справи.
Безкоштовно відіслати лист «морською поштою», повідомляє utro.ua, може будь-хто: у Конвея є власний сайт, де можна залишити текст і вказати бажаний тип пляшки (звичайну, таку, що біологічно розкладається, або зроблену зі спресованого корму для чайок). Решту він зробить сам, «замовникові» залишиться лише чекати відповіді.
«У більшості послань ідеться про дружбу або вибачення за скоєні помилки, а також просто висловлюются добрі побажання тому, хто його прочитає»,— говорить Конвей.
До речі, в англійського романтика є конкуренти. У всесвітній павутині набуває популярності незвичайний поштовий сервіс. Він називається «Oceangram» і працює за принципом «пошти Нептуна» — віртуальні послання вирушають у подорож по уявному морю і прибувають у випадкове місце у будь-який час. Приблизно триста тисяч віртуальних морських послань від людей з усіх континентів уже доправлено з моменту запуску сервісу в травні минулого року. На карті світу на сайті позначено місцерозташування користувачів. Електронною поштою вже скористалися жителі США, країн Південної Америки, Європи, Близького Сходу, Росії, Індії, Китаю, Філіппін й Австралії.


ОБМЕЖАТЬ СОБАЧЕ ГАВКАННЯ
У місті Кліфтон (США) місцева влада впроваджує обмеження на собаче гавкання, передає Укрінформ з посиланням на Associated Press.
Відтепер «галасливими» собаками визнаватимуть тих, які гавкають понад тридцять хвилин протягом двох днів поспіль. Як очікується, штраф за собаку, що порушує громадський спокій, становитиме щонайменше 250 доларів.
У міській адміністрації пояснили, що закони про гамір, які можна застосувати до неспокійних собак, були і раніше. За минулий рік департамент охорони здоров'я Кліфтона відіслав власникам одинадцять попереджень.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КІНОСВІТ
  • РЕКОРДИ
  • КОРИСНІ ПОРАДИ
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».