Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
СЕРДЮЧКА «РОЗКРУТКИ» НЕ ПОТРЕБУЄ
Виконавцю Андрію Данилку (він же — Вірка Сердючка), котрий презентуватиме Україну на конкурсі «Євробачення-2007», не знадобиться якась додаткова підтримка чи реклама. Про це заявив його продюсер Юрій Нікітін. На його думку, на території колишнього СРСР виконавець і так достатньо популярний, а в державах, де Сердючку не знають, концерти навряд чи додадуть йому популярності.

«Наша Вєра» поїде на «Євробачення» з піснею Danzing, кліп на яку має з’явитися найближчим часом.
Нагадаємо, що в 2004 році співачка Руслана, котра посіла на «Євробаченні» перше місце, готуючись до свого виступу об’їхала з концертами понад десять країн, що, як вважають фахівці від шоу-бізнесу, позначилося на її результаті.

ЗАКРИВАЮТЬ «ТОЛОКУ» ЧИ СВОБОДУ СЛОВА?
Учора вранці не вийшов у ефір запланований раніше повтор програми «Толока», який відбувся у прямому ефірі у понеділок увечері за участі лідерів опозиції.
Як розповів Інституту масової інформації автор програми Віктор Павлюк, про це йому повідомив президент Першого національного Віталій Докаленко. Більше того, автору сказали про те, що програму «Толока» взагалі закривають.
«Толока» — єдине політичне шоу в прямому ефірі на Першому національному. Програма виходить вже рік, однак, за словами автора, жодного тиску до останнього дня не було. У понеділок програма вийшла в ефір за участі лідерів фракції БЮТ Юлії Тимошенко та фракції «Наша Україна» В'ячеслава Кириленка. Саме з цим автор пов'язує закриття програми: «Очевидно, наступають нелегкі часи для свободи слова в Україні»,— заявив пан Павлюк.
Президент Першого національного Віталій Докаленко підтвердив ЗМІ про зняття програми з ефіру. Водночас він зауважив, що тиску з боку Кабміну не було. За його словами, програму зняли через непрофесійність ведучого. Зокрема, стосовно останнього випуску пан Докаленко сказав: «В мене були серйозні претензії до того, як була підготовлена програма, як поводився ведучий, як був організований інтерактив. Я сам намагався подзвонити на обидва телефони, але було неможливо додзвонитися на телефон підтримки дій влади».

ДУСТОМ ТРУЇЛИ... ШКОЛЯРІВ
На Вінниччині у селі Сокіл одинадцятеро школярів отруїлися під час весняного прибирання.

У них у руках розірвався поліетиленовий мішок із дустом вагою п'ятдесят кілограмів. Діти потрапили до лікарні із запамороченнями, нудотою та головним болем. Наразі трьох школярів виписали додому, інших вісьмох лікують. За словами начальника управління цивільного захисту населення МНС у Вінницькій області Сергія Односталка, дустом 20 років тому травили комах на шкільних клумбах і городах. Хоча нині ця речовина, до складу якої входить сумновідомий діоксин, заборонена, на Вінниччині таких хімікатів зберігається понад тисячу тонн через брак коштів на утилізацію.
також у паперовій версії читайте:
  • РЕЙДЕРИ АТАКУЮТЬ ВЧЕРГОВЕ
  • КУДИ ГРЕБЛИ БІЛОРУСИ?
  • ОДЕСА: ПОСТАНЕ ПАМ'ЯТНИК ЖЕРТВАМ «АДМІРАЛА НАХІМОВА»
  • АЗОВСЬКЕ МОРЕ «З'ЇДАЄ» КУРОРТИ
  • «БАБИН ЯР» БУДЕ ЕКРАНІЗОВАНО ГОЛЛІВУДСЬКИМ РЕЖИСЕРОМ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».