Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ПАРЛАМЕНТСЬКА «ІЛЮМІНАЦІЯ». ЩО ДАЛІ?
У сесійній залі Верховної Ради вчора було освітлення і працювала система «Рада», але не діяло одне з двох табло. Як зазначив головуючий на засіданні парламенту перший заступник Голови ВР Адам Мартинюк, «система працює, але не тому, що ті, хто її захопив, звільнили щитову, а тому, що було вжито інших заходів». Водночас, як повідомив кореспондент УНІАН, світло у сесійній залі ВР періодично вимикалося, не світилися бокові лампи.

Тим часом, коли уже відбулися переможні для коаліціянтів голосування, УНІАН повідомив: представники фракції КПУ заблокували вхід у звукову апаратну Верховної Ради, яка знаходиться в одному із підвальних приміщень парламенту, майже поруч з електрощитовою. Проте в інтерв’ю кореспонденту ForUm’у народний депутат, член КПУ Олександр Голуб, заявив: «Ми нічого не блокуємо, а навпаки сприяємо нормальній роботі законодавчого органу. Можливо, там є люди, які не дають заблокувати цю апаратну»,— відзначив він.
Заступник голови фракції БЮТ Олександр Турчинов заявив журналістам: електронний сервер Верховної Ради, який знаходиться поряд з ложею преси на третьому поверсі, охороняється озброєною держохороною. Крім того, за словами депутата, представники фракції Партії регіонів зачинили двері в президію ВР у сесійному залі. «Ви ж бачите, що зачинено всі двері, і Мартинюк не може навіть у туалет вийти»,— сказав він. Пан Турчинов відзначив, що таким чином антикризова коаліція перевела Верховну Раду «на військове положення». «Аварійний стан Верховної Ради, в якому вона працює,— це аварійний стан всієї нашої країни»,— сказав він. Коментуючи інформацію, що в парламенті може відбутися провокація і почнеться стрілянина, політик підкреслив, що ці чутки поширюють саме представники антикризової коаліції. «Мабуть, саме вони і готуються до якихось серйозних провокацій, а ми працюємо в межах Конституції»,— додав він.

ГЕНПРОКУРАТУРА СПРИЙНЯЛА ПОГРОЗИ ЕКС-МАЙОРОВІ ВСЕРЙОЗ
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за фактом погрози вбивством екс-майору Державної служби охорони Миколі Мельниченку, який є свідком у справі щодо вбивства Георгія Ґонґадзе. Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

Справу порушено за ст. 386 Кримінального Кодексу України «за фактом перешкоджання прибуттю М. Мельниченка до органів досудового слідства і примушення його до відмови від свідчень шляхом погрози вбивством»,— йдеться у повідомленні прес-служби. Порушено також кримінальну справу за «погрози насильством близьким родичам представника Мельниченка».
Як ми розповідали раніше, 8 лютого Василь Сільченко, заступник голови парламентської слідчої комісії у справі Георгія Ґонґадзе, заявив, що отримав матеріали, що підтверджують реальну загрозу для життя Миколи Мельниченка. За його словами, правоохоронні органи США також поінформували про наявність у них відомостей про те, що небезпека виходить безпосередньо з України. Матеріали пан Сільченко передав до Генпрокуратури.
також у паперовій версії читайте:
  • ФЕДЕРАЦІЯ МЕТАЛУРГІВ ЗВИНУВАЧУЄ «УКРЗАЛІЗНИЦЮ»
  • ХЛОР ІЗ ВОДОЮ — ОТРУТА, ВОДА БЕЗ ХЛОРУ — ТАКОЖ
  • СВИНІ НЕ ВИННІ... А ХТО ВИНЕН?
  • ЯК ЗБІЛЬШИТИ КІЛЬКІСТЬ НАФТИ? РОЗБАВИТИ ЇЇ!
  • ЯК СЕЛО ДО АВТОНОМІЇ ДОВЕЛИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».